Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég nekem egy nő?
Van párom, szeretem is és csodás az ágyban. Bárhova engedi és soha nem mond nemet és naponta többször is csináljuk. Élvezi velem, csillog a szeme, nagy orgazmusai vannak. Én is élvezem és nagyon ért hozzám, de egyszerűen nem elég.
Annyira kívánom több kolléganőmet is, hogy levetkőztetem és felfalom őket a szemeimmel.
Úgy érzem néha, hogy egyszerre 2-3 nő kéne. Fürödni akarok bennük, átgázolni rajtuk.
Mára bűntudatom van ezek miatt és félek, hogy ami késik, az nem múlik.
10-es
Felmerült bennem óhatatlanul is egy kérdés ezen soraid miatt: "ezért kerülitek el ti, pasik nagy is nagy ívben az olyan lányokat, akiken a könnyűvérűség legkisebb jelei is mutatkoznak. "
Érdekes, de majd minden fórumon azt nyomják ezerrel, hogy ha egy nő túl van 50 szexpartneren, az nagyon jó és üdvözítő és hogy a nők is éljék csak ki magukat, így lesz belőlük megfelelően kiált wife-material.
Én nem értem ezen fentiek alapján, hogy most ti nők mit hirdettek?
Hogy mi férfiak ne tekintsük könnyűvérűnek az ilyen nőket vagy hogy mi se legyünk könnyűvérűek?
Gondolom azért nem a kettőt egyszerre...

Egy szót sem szóltam arról, hogy a nők miket hirdetnek a fórumokon, csak azt mondtam, hogy az ilyen nőket úgy kerülik a pasik, mintha leprások lennének. Ami igaz.
Mondjuk az is tény, hogy kizárólag a könnyűvérű nőkre találtak ki jelzőket, szóval én ahelyett, hogy a női ledérség elfogadásáért lobbiznék, inkább kitalálnék pár jelzőt a "könnyűvérű" férfiakra is. Manapság már nem túl fair, hogy a k..rvának van vagy 50 szinonímája, a hozzád hasonló pasikat meg nem gyakorlatilag nem lehet semminek nevezni. Sőt, még abból is sértődés van, ha az ember őszintén elmondja, hogy nem te vagy a legideálisabb társ egy párkapcsolatban :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!