Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi a véleményük egy olyan srácról aki nem képes irányítani az érzelmeit ezért elég gyakran kerül a sírás szélére?
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna tulajdonképpen nagyon hasonló "helyzetben" vagyok. Képes vagyok sírni egy egyszerű érzelmi szituációtól akár egy olyan helyzetben mikor el kell búcsúzni egy olyan személytől aki számomra fontos. (Természetesen hosszabb időre.)
Azt, hogy a lányok/emberek mit gondolnak erről az nagyon változó és szélsőséges, van aki egyből betegnek gondol és lelki sérültnek és egyből elzavarna pszichológushoz, mert szerinte ez beteg dolog. De szerencsére akad olyan is aki ezt tudja kezelni és elfogadja, bár úgy tapasztaltam, hogy nagyon kevés ilyen van.
Csak abból a szempontból rossz, hogy az érzelmeid irányítanak téged, és nem te irányítod az érzelmeidet. Tanulj meg úrrá lenni az érzelmeiden.
Nem szégyen a sírás, az viszont gáz, ha nem tudsz uralkodni magadon.
Hát, amit leírtál az kicsit erős. Ez így nem normális, hogy szinte a semmitől elpityeredsz. Nem csak férfinál, nőnél sem, de amíg a pityergő nő előhozza a férfiból a védelmező ösztönt, és ettől alfának érezheti magát, addig egy nőből ez maximum anyai együttérzést válthat ki.
Az én barátom is "sírós", de az komoly dolgoknál van, pl. fél, hogy elveszíti az állását, fél egy betegségtől, vagy meghatódik elhagyott háziállatok miatt. Igen, ez utóbbi nálunk komolynak számít, mert szeretjük az állatokat. :D
Szerintem neked segítségre van szükséged.
Nem hiszem, hogy a megértés okoz problémát, sokan megértők azokkal, akiknek valami gyengeségük van. Hosszú távon együtt élni, na, az a kemény dió.
Képzeld el, hogy az egyik szülőd pszichés beteg és kiszámíthatatlanul változik a hangulata, a gyerek nem tud a szülőre támaszkodni, és míg kicsi, nem is fogja érteni, mi van, egy ilyen szülő mellett a gyereknek túl korán kell felnőnie, mert ő válik a szülővé és a szülő a gyerekké, felcserélődnek a szerepek, ez pedig így nem egészséges. Na most ha valakinek ennek egy enyhébb változata van, az a saját érdekében is váljon tudatossá és figyeljen oda magára, és ha kell, kérje szakember segítségét, mert ezt koordinálatlanul hagyva nagyon rossz vége lehet, nem szabad félvállról venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!