Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég nekem egy nő?
Van párom, szeretem is és csodás az ágyban. Bárhova engedi és soha nem mond nemet és naponta többször is csináljuk. Élvezi velem, csillog a szeme, nagy orgazmusai vannak. Én is élvezem és nagyon ért hozzám, de egyszerűen nem elég.
Annyira kívánom több kolléganőmet is, hogy levetkőztetem és felfalom őket a szemeimmel.
Úgy érzem néha, hogy egyszerre 2-3 nő kéne. Fürödni akarok bennük, átgázolni rajtuk.
Mára bűntudatom van ezek miatt és félek, hogy ami késik, az nem múlik.

Azért vagy ember, és nem állat, hogy tudj az ösztöneiden uralkodni.
Ha meg vagy elégedve a pároddal, akkor tettlegességig ne fajuljon az, hogy másokkal is ugyanazt csinálnád.

Senki nem kényszerít, hogy félrekefélj, szóval rajtad múlik. Meg persze a kiszemelt kolléganőkön, akik nem biztos, hogy arra vágynak, hogy te "átgázolj rajtuk".
Hogy miért van ez? Mert csak. Bizonyára nagy a szexuális étvágyad, és változatosságra vágysz.

Mucsi-A legőszintébb kocsmáros videója megvan?
Figyelj, ha nem akarsz a feleségednek bánatot okozni, jobb, ha elfelejted ezt a gondolatot is.
Uralkodni
Huh, ha tudnád. Mintha napi 24 órán át tartanád egy pitbull láncát...
Tényleg a változatosság az, ami a legjobban gyönyörködtet.
Tinédzserként még normális volt talán, azt hittem, hogy el fog múlni idővel, de nem tette.
Tanácstalan vagyok.
A barátnőm biztos érzi rajtam, de soha nem engedne félredugni.

Nem valami jóleső érzés, hogy bár én vagyok kétségbeesve, én kértem itt segítséget, de ti kizárólag a barátnőmet "mentenétek", az én problémámat meg lerendezitek annyival, hogy viseld el, fegyelmezd magad...
Kvázi a leghasznosabb tanács még mindig az a privát üzenet volt, hogy térjek meg Jézus Krisztushoz.
Nesze nektek női empátia.

Mondtuk volna, hogy menj bele poligám kapcsolatokba? Esetleg nyitottakba? Vagy vedd fel a mormon vallást, mert ott megengedett a többnejűség?
Ugyanmár.
26/F

Azért a barátnődet "mentenénk meg" mert sajnos erre a jelenségre nincs nagyon orvosság... Pont ezért kerülitek el ti, pasik nagy is nagy ívben az olyan lányokat, akiken a könnyűvérűség legkisebb jelei is mutatkoznak.
Persze nincs kizárva, hogy egyszer benő a fejed lágya, de a kérdés, hogy ezt hogy lehet siettetni, egy idős az emberiséggel.
Sok sikert..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!