Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé szarul megy az ismerkedés. Több éve nincs semmi sikerem. Fel kéne adnom?
Figyelt kérdés
Egy kapcsolatom volt eddig.Úgy vettem észre hogy nagyon béna vagyok a csajozásban.Csoda hogy volt barátnőm.Mondjuk a sexben is elég béna vagyok.Már fogalmam sincs hogy mit tegyek.Pár mondat után nem tudok mondani semmit.Ki próbáltam a netes idmerkedést is de ez sem jobb.Hogy lehetek ilyen luzer?Lehet hogy bele kéne törödnöm?Hiszen már nem hiszem hogy bele jövök.Mit tegyek?27f2016. júl. 24. 21:10
11/15 anonim 

válasza:

Bssza meg, már hobbikat is csak katalógusból választhatok?
Buszokat fényképezni jó. Alulról nem :)
12/15 anonim 

válasza:

Nekem sincsenek sikereim, pedig szintén közel vagyok a harminchoz. És?
Nem lehet mindenkinek barátnője. De attól még boldog lehet bárki, így te is. Csak rossz helyen keresed a boldogságot.
13/15 A kérdező kommentje:
Hol keressem a boldogságot?Társba nem tudom.Max tele zabálom magam édességgel.
2016. júl. 25. 19:42
14/15 anonim 

válasza:

Nem csak katalógusból választhatsz hobbit, de ha ennyit csinálsz, hogy elmégy buszokat fényképezni, meg sírsz a neten, hogy nincs nő, akkor el kéne gondolkodni, hogy mégis honnan lenne?
15/15 anonim 

válasza:

A boldogságot nem is a társban kell keresni. A társ arra van, hogy megosztod vele a boldogságodat. Amíg neked olyan nincs, addig ha társat szerzel se leszel boldog. Na meg nem is tudsz szerezni társat se, mert arra senki sem vágyik, hogy az ő boldogságát és energiáját szipkázd el magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!