Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé szarul megy az ismerkedés. Több éve nincs semmi sikerem. Fel kéne adnom?

Kezdj el önismerettel foglalkozni, hogy ne legyél kuka, ha el kéne kezdeni csajozni.
Építsd az önbizalmadat.
Olvass párkereséssel kapcsolatos könyveket.
Ha feladod, már is veszítettél és örökké lúzer fogsz maradni.

Hagyd már abba azt a süket dumát, hogy csak akkor lesz csaja egy pasinak, ha gazdag.
Akkor tudod hány pasi szaladgálna csaj nélkül az utcán?
Iszonyat kevesen gazdagok.
De neked aztán lehet mondani, akkora sötétség van nálad, mint az éjszaka.
Kérdező, ne hallgass rá, ő annyira megkeseredett, hogy minden válaszhoz ezt a sz..r szöveget dobálja.

abból amit leirtál:
ne szórakozóhelyen keresd, próbálj meg munkahelyhez, vagy valami hobbihoz kötni, ott lassan megismerni embereket, ne nyomulj, ne zaklasd, ne interjuztasd.
egyik napról a másikra nem leszel senkinek sem a legfontosabb személy a világon. aki ezt állitja, ott legyél résen. és te se add elő ezt, mert szánalmasnak fog tünni. ha meg tényleg nagyon egy hullámhossz meg minden, akkor érezni fogod, és akkor meg nyugodtan lassabbra veheted a figurát.
légy pozitiv. légy önálló. legyenek céljaid. beszél nekik a céljaidról, és akinek tetszeni fog, az nyitni fog! ha ő is azt akarja, akkor csatlakozni fog hozzád.
( pl, álom hely ahol élni szeretnél, egy tóparton egy kis házban.... de csak akkor mondd nekik ha tényleg, és hogy ha tényleg teszel is érte, erre teszed fel az életed. stb. , de ha más a cél, akkor AZT ) és akinek tetszik az fog nyitni.
ha magadtól nem ülsz be kávézni vagy borozni unalmas és drága teraszokra, akkor ne oda hívd el randizni. ne vágj fel olyannal amilyen nem vagy. csak magad add.
lazán. hajrá!

ahogy kettes is írta, az önismerettel kellene próbálkozni, javítani a belső hozzáállást, illetve megérteni, hogy mire "gerjednek" a nők, vagy a klasszikus logika itt nem működik hogy udvaroljon az ember vegyen virágot, hívja meg egy italra, mert azzal semmit nem lehet elérni.
Én még csak most vágtam bele az első szakításom után, azóta netről eddig egy alkalmim volt, és szerintem sok gyakorlással menne a dolog, nekem eddig arra kéne rávenni magam hogy kimozduljak jobban, és merjek is kezdeményezni, vagy nálam még itt akadnak gondok.

Keress hobbikat magadnak, járj el koncertre, kirándulni, olvass, nézz filmeket stb. Akkor nem lesz baj, hogy mit mondj, mert lesz mit mondanod, miről mesélned.
Egyszer láttam itt egy kérdést, ahol írta valaki, aki szintén csajozási gondokkal küzd, hogy neki pedig van hobbija, buszokat fényképez és ő azt gondolja, hogy ez érdekes. Hát annyira nem az. Szóval, ha ő ennyiből áll ki, hogy internetezik meg buszokat fényképez, akkor... Hát nem csoda, hogy nehéz csajokat felszedni, mert mégis miről beszélget velük? Hallod, olyan ikarust fényképzetem a hétvégén... vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!