Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire égő még 32 évesen, többdiplomásan, önálló életvitelt élve (munkahely, albérlet, saját autó), ha nincs az embernek párja (14 randi 2 év alatt és egyiknek sem tetszettem) és prostikhoz jár fel?
Bocs, de az egész úgy kezdődött, hogy általánosítottál egy nagyot. Én csak rá akartam világítani, mint kívülállónak arra, hogy mik egy férfi motivációi és prioritása.
Nagyon sokat látom a nőkben, hogy komolyan elhiszik a női regények és filmek férfi karaktereit és csak az lesz számukra kielégítő.
"Az igazi férfi a lelkem akarja..." hát persze, biztosan a lelkedre leszek a legjobban beindulva, ha 3 napig nem élveztem el.
Az meg a másik oldala ezeknek a lányregényeknek, hogy a férfi karakterre nedvesedő nők valahogy a legkevésbé sem emlékeztetnek ugyanezen történetek női karaktereire.
Szemellenző?
Nem tudom, hogy mire gondolsz.
A két nem másképp látja a dolgokat, ez tiszta sor. Nem hinném, hogy bármelyikünk szemszöge is felsőbbrendű lenne a másikénál.
A kérdező szempontja a férfi szempont, ami a nőkből szokás szerint nemtetszést vált ki.
Én voltam az egyes válaszoló és végső soron én is arra hívtam fel a figyelmét, hogy a szexuális kielégülésen túl szembejövő érzelmi igények megoldására mis gondolnia kell. Azzal nem vitatkozom, hogy sokféle igényünk van, de ezek mértéke és időbeli jelentkezése eltérő.
Rövid távon nem fogja tudni mindet kielégíteni.
Nem kell önmegtartóztatni a pasiknak 3 napig se, ott van a keze. Ha meg nő nélkül nem bír ki 3 napot az elég gáz és nem a férfiakról szól úgy általában hanem arról a konkrét egyedről aki annyira primitív, ösztönökre alapuló életet él hogy kiakad 3 nap után és úgymond "nem a nő lelkére lesz kiéhezve". Szerencsére környezetemben él több intelligens és mellette jól kinéző férfi aki képes mindenféle hiszti nélkül hetekig vagy ha kell hónapokig ismerkedni, udvarolni egy nőnek és tényleg meg akarja ismerni, vagyis bármilyen hihetetlen de a lelkére kíváncsi. Addig kiveri magának és ennyi. A szex igazából csak hab a tortán és ezt egy érett férfi tudja is.
A kérdezőről meg csak annyi a véleményem hogy vagy baromi ronda és senkinek nem kell (ez esetben járjon nyugodtan prostihoz), vagy baromi ronda de csak a jó nőknek nem kell, egy csúnyának kéne de azok meg neki nem kellenek (ez esetben szánalmas). Van egy olyan érzésem hogy az utóbbi igaz a kérdezőre ahogy nagyon sok síró pasira itt az oldalon akik állítják egy nőnek sem kellenek, közben meg csak a szépeknek nem kellenek. Hát megérdemlik a sorsukat az ilyenek.
#27-esnek üzenem
Értem amit írsz, de egy férfi ne jöjjön össze egy csúnyább nővel csak azért, hogy a nő jobban érezze magát, -és viszont.
Ha nincs meg a kölcsönös szimpátia, veszett fejsze nyele az egész. Nem lehet mindenki egy csokor hóvirág.
Ismerek ilyen beállítottságú nőket, mint amit az írásod is sugall, és bár tisztelem a nőket, mert anyám is az, de nem tisztelem azokat akik ennyire önelégültek, kiknek a saját bélgázuk sem büdös.
27-es
"Szerencsére környezetemben él több intelligens és mellette jól kinéző férfi aki képes mindenféle hiszti nélkül hetekig vagy ha kell hónapokig ismerkedni, udvarolni egy nőnek és tényleg "
Ezen jót röhögtem. Gondolom a környezeted az általános iskola, ahol tanítasz.
Felnőtt férfi nem fogja neked hónapokig játszani az agyát, ezt így hidd el nekem.
Mindig meglep, hogy ebben az országban 5 millió nő hiszi magát Emily Ratajkowski kaliberűnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!