Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire égő még 32 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire égő még 32 évesen, többdiplomásan, önálló életvitelt élve (munkahely, albérlet, saját autó), ha nincs az embernek párja (14 randi 2 év alatt és egyiknek sem tetszettem) és prostikhoz jár fel?

Figyelt kérdés
2-3 randi árából, már egy alkalmat össze tudok hozni és igényes prostival. Aki még figyelmes is abban az 1-2 órában, ami a mai lányok nagy részéről nem mondható el. Heti egy alkalom nekem elég, nem nagy a szexuális étvágyam.
2016. júl. 24. 17:28
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem pontozok senkit, nyugalom. Ha lepontoztak, azt nem én tettem esküszöm.
2016. júl. 24. 19:00
 12/29 anonim ***** válasza:
Egy pillanatra sem néznélek le. Annyi, hogy érzelmileg nem tudom, hogy tud-e bármit nyújtani egy prosti, szerintem ez is fontos. Ha lesz valakid, akkor ne mondd el neki, és meg van oldva. Megnyugodhatsz, hogy ő kb. olyan szintű dolgokat fog előled titkolni, hogy fiatalkorában hány részeg férfi vitte őt szobára, vagy hasonlók.
2016. júl. 24. 20:09
 13/29 anonim ***** válasza:
#12 Érzelmileg egy nő sem fog nyújtani neked semmit, ha nem nézel ki jól. A többivel egyetértek.
2016. júl. 24. 20:44
 14/29 anonim ***** válasza:

13-as

Ez nem igaz.

Nekem több nő is nyújtott, nagyon szerettek, pedig pedig olyan ronda vagyok, hogy érettségi után egyből ki kellett festeni az iskolámat.

2016. júl. 24. 20:58
 15/29 anonim ***** válasza:
71%

Jól írta az egyik hozzászóló. Nem kell megemlíteni a kur.ás ügyeket.

Sok kapcsolat alapja a kölcsönös elhallgatás.

2016. júl. 24. 21:06
 16/29 anonim ***** válasza:
#14 Akkor csak te hiszed magadról, hogy ronda vagy.
2016. júl. 24. 21:41
 17/29 anonim ***** válasza:

Figyu, te ne hazudtolj meg, nem ismersz!

Nem akarok emiatt verekedni.

Ha azt mondom ronda vagyok, akkor az úgy igaz.

2016. júl. 24. 21:44
 18/29 anonim ***** válasza:

Ha neked egy barátnő és egy prosti egyenlő szint, akkor minek kérdezed?

A kérdésnél még azt hittem, normális vagy, de a kifejtésnél kiderült, hogy sajnos te is csak olyan vagy, mint az itteni férfiak 80%-a (akinek nem inge...).

N

2016. júl. 24. 23:30
 19/29 anonim ***** válasza:

18-as

Ha nem vagy hajlandó elfogadni, hogy számunkra először a szexualitás oldala jelenik meg és azt az éhséget kell leghamarabb csillapítanunk, akkor nem vagy jobb az itteni nők 80%-ánál.

2016. júl. 24. 23:41
 20/29 anonim ***** válasza:
18.:mondogasd ezt és hidd is el :)
2016. júl. 24. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!