Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire égő még 32 évesen, többdiplomásan, önálló életvitelt élve (munkahely, albérlet, saját autó), ha nincs az embernek párja (14 randi 2 év alatt és egyiknek sem tetszettem) és prostikhoz jár fel?
13-as
Ez nem igaz.
Nekem több nő is nyújtott, nagyon szerettek, pedig pedig olyan ronda vagyok, hogy érettségi után egyből ki kellett festeni az iskolámat.
Jól írta az egyik hozzászóló. Nem kell megemlíteni a kur.ás ügyeket.
Sok kapcsolat alapja a kölcsönös elhallgatás.
Figyu, te ne hazudtolj meg, nem ismersz!
Nem akarok emiatt verekedni.
Ha azt mondom ronda vagyok, akkor az úgy igaz.
Ha neked egy barátnő és egy prosti egyenlő szint, akkor minek kérdezed?
A kérdésnél még azt hittem, normális vagy, de a kifejtésnél kiderült, hogy sajnos te is csak olyan vagy, mint az itteni férfiak 80%-a (akinek nem inge...).
N
18-as
Ha nem vagy hajlandó elfogadni, hogy számunkra először a szexualitás oldala jelenik meg és azt az éhséget kell leghamarabb csillapítanunk, akkor nem vagy jobb az itteni nők 80%-ánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!