Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha két pasiban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha két pasiban van meg az, amit keresek?

Figyelt kérdés

Nagyon idegőrlő ez az egész helyzet, és fogalmam sincs, ki mellett döntsek.

Az egyik sráccal barátok vagyunk előre, de volt már róla szó, hogy tetsszünk egymásnak, csak ő hatalmasat csalódott az exében, és azóta nem volt senkije, mert nem akar megint szenvedni, így inkább ellöki magától az embereket. De azt mondta, hogy sok türelem fog kelleni hozzá, ami nekem úgy jött le, hogy azért lenne nála esélyem, ha úgy alakul.

Nagyon aranyos, vicces srác, imádom, amiket mesél, és szó szerint a semmiről is el tudunk beszélgetni. És mellette mindig olyan jól érzem magamat.

A másik pasival csak szexkapcsolatról lehetne szó, mert nem keres most komoly kapcsolatot, de ő totál olyan típus az ágyban, mint én, mert beszélgettünk róla, szóval tudom, hogy nagyon jól működne vele a dolog, ráadásul őrületes kémia van közöttünk. És e mellé még nagyon intelligens, értelmes, rendes is.

Szerelmes nem tudnék belé lenni, de nagyon vonzódom hozzá.

Szerintetek mit kellene tennem? Az első srácot választanám szívem szerint, csak hát fogalmam sincs, hogy ő mit akar, vagy hogy egyáltalán akar-e valamit. :S És akkor meg nem kéne elszalasztanom egy jó lehetőséget.

2016. júl. 24. 15:33
1 2
 11/14 Noren1989 ***** válasza:
Egy tanulság: ami bonyolultan indul, az idővel sem lesz egyszerűbb.
2016. júl. 24. 17:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még egyszerű kapcsolatom, a kihívásokat szeretem. :D
2016. júl. 24. 17:46
 13/14 Bence_ ***** válasza:
Elsővel szex kapcsolat?
2016. júl. 25. 05:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Félénk srác, meg vele komolyat akarok.
2016. júl. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!