Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy olyan pasit keresek, akire fel tudok nézni?

Figyelt kérdés

Nem a tiszteletre gondolok, vagyis nem úgy. Olyan srácok tetszettek mindig is, akikben példaképet látok. Mert olyan a személyiségük, az egész életük, ami nekem is nagyon tetszik, de én nem érzem magamat elég erősnek vagy alkalmasnak hozzá. Az exem is olyan volt kicsit, mintha az apám lenne, habár csak 5 évvel idősebb nálam, de sok jó tanácsot tudott adni.

Tudom, hogy nem jó dolog olyat elvárni, amit én nem tudok nyújtani, és egyébként sem olyat kellene keresnem, ami belőlem hiányzik, de mindig csak ilyen srácok tetszenek.

Mitől lehet ez?

2016. ápr. 21. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Ez a személyiség duma ez mindig a valóságban úgy zajlik le, hogy egyszerűen összejössz a legjellemtelenebb viszont legjobbképű pasival, de az álszenteskedés tovább folytatódik utána is...
2016. ápr. 21. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az oka de én is ilyet keresek. Exem is okos volt és sportolt és én is sokmindent kipróbáltam amit ő csinált mert jó érzés volt hogy valaki jobb nálam 21/L
2016. ápr. 21. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Apád elhagyott, mi?
2016. ápr. 21. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Abszolut megértem. Az én párom is rendkívüli ember, nagyon tudatosan él, intelligens. Néha Mentoromnak is szoktam hívni. :D Úgy érzem, hogy nélküle nagyon elveszett lennék. Igazából nem tudom a választ rá, de örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)
2016. ápr. 21. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne pasit, hanem FÉRFI-t keress, nagybetűset, rájuk fel lehet nézni.
2016. ápr. 21. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Már csak az a kérdés,hogy milyen az a férfi akire te fel tudsz nézni?Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie?
2016. ápr. 21. 20:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem hagyott el az apám, és a személyiségről van szó, nem a jóképűségről... Mellesleg a jóképű srácok általában sokkal kedvesebbek és optimistábbak, mint egy besavanyodott valaki...

Nekem az tetszik nagyon, aki önálló, független, magabiztos, laza, bármilyen helyzetben feltalálja magát, vannak céljai, tervei.

2016. ápr. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!