Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy olyan pasit keresek, akire fel tudok nézni?
Nem a tiszteletre gondolok, vagyis nem úgy. Olyan srácok tetszettek mindig is, akikben példaképet látok. Mert olyan a személyiségük, az egész életük, ami nekem is nagyon tetszik, de én nem érzem magamat elég erősnek vagy alkalmasnak hozzá. Az exem is olyan volt kicsit, mintha az apám lenne, habár csak 5 évvel idősebb nálam, de sok jó tanácsot tudott adni.
Tudom, hogy nem jó dolog olyat elvárni, amit én nem tudok nyújtani, és egyébként sem olyat kellene keresnem, ami belőlem hiányzik, de mindig csak ilyen srácok tetszenek.
Mitől lehet ez?

Nem hagyott el az apám, és a személyiségről van szó, nem a jóképűségről... Mellesleg a jóképű srácok általában sokkal kedvesebbek és optimistábbak, mint egy besavanyodott valaki...
Nekem az tetszik nagyon, aki önálló, független, magabiztos, laza, bármilyen helyzetben feltalálja magát, vannak céljai, tervei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!