Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha két pasiban van meg az, amit keresek?
Nagyon idegőrlő ez az egész helyzet, és fogalmam sincs, ki mellett döntsek.
Az egyik sráccal barátok vagyunk előre, de volt már róla szó, hogy tetsszünk egymásnak, csak ő hatalmasat csalódott az exében, és azóta nem volt senkije, mert nem akar megint szenvedni, így inkább ellöki magától az embereket. De azt mondta, hogy sok türelem fog kelleni hozzá, ami nekem úgy jött le, hogy azért lenne nála esélyem, ha úgy alakul.
Nagyon aranyos, vicces srác, imádom, amiket mesél, és szó szerint a semmiről is el tudunk beszélgetni. És mellette mindig olyan jól érzem magamat.
A másik pasival csak szexkapcsolatról lehetne szó, mert nem keres most komoly kapcsolatot, de ő totál olyan típus az ágyban, mint én, mert beszélgettünk róla, szóval tudom, hogy nagyon jól működne vele a dolog, ráadásul őrületes kémia van közöttünk. És e mellé még nagyon intelligens, értelmes, rendes is.
Szerelmes nem tudnék belé lenni, de nagyon vonzódom hozzá.
Szerintetek mit kellene tennem? Az első srácot választanám szívem szerint, csak hát fogalmam sincs, hogy ő mit akar, vagy hogy egyáltalán akar-e valamit. :S És akkor meg nem kéne elszalasztanom egy jó lehetőséget.

Az elsőbe neked is kéne raknod energiát -> nem jó a nőknek.
2eskével meg menne a kufirc -> jó, nagyon jó.
Figyelj, rajtad áll. Akibe alapból nem tudsz szerelmes lenni, azt lehet, hogy el kéne felejteni....esetleg nincs egy ismeretlen harmadik, aki mindkét fickót ötvözné?
Nem mondom, hogy én vagyok az XDDD
26/F, priviáradat jöhet
4: Nincsen harmadik srác. Az első srácba lehetséges, hogy bele tudnék szeretni, mert már így is nagyon fontos nekem. Csak ahhoz, hogy ezt eldöntsem, ahhoz csók is kellene pl. Nem azzal van a gond, hogy várnom kell rá, hanem nem szeretem a bizonytalanságot.
A külső most nem fontos, nem azon fog múlni a döntésem, tetszik mindkettő.

Ha véletlen adsz neki egy csókot, meg fog ölni, vagy mi?
Becsempészel neki egyet, aztán vagy visszacsókol, vagy nem.
Nem látom, hogy miért kellene tudatlanságban várnod bárkire.

"Nagyon idegőrlő ez az egész helyzet, és fogalmam sincs, ki mellett döntsek"
- látszik, hogy nem éltél még eleget. :)

Jaaaa, szóval, egy csókhoz is türelem kell, különben elvész a baráti bizalom?
Egy kapcsolatban megértem, de erre hivatkozni, már egy csóknál is....mit szenvedhetett el eme szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!