Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék magamnak egy ilyen nőt?
Szeretnék egy gyönyörű, igazán nőies nőt az életembe, akit kényeztethetek, elhalmozhatok, ajándékokat vehetek neki, stb. Hangsúlyoznám, hogy ennek nem kell feltétlenül együtt járnia szexuális vagy párkapcsolati együttléttel, egyszerűen szükségét érzem, hogy legyen egy olyan nő az életemben, akit csodálok, és boldogabbá tehetem az életét.
Hogyan találhatnék egy ilyen nőt? Hol keressem? Lányok, ti elfogadnátok ezt egy pasitól, és ha igen, hogyan kéne elővezetnie?
Önzetlennek tűnsz! :)
Ez mindenképp pozitív, de vigyázz, mert a nők nagy része kihasznál ilyen esetben,
Szerintem a te esetedben inkább párkapcsolat kellene, de fontos hogy az önzetlenséged megmaradjon, hisz ez nagyon jó tulajdonság.
Hol találhatsz ilyen lányt? Bárhol. Hasonló körökben, mint barátnőt.
L
Ilyet rengeteget találhatsz.
Magyarán önként dalolva kínálod fel magad, hogy használjanak ki.
Ez fantasztikus!
Jól esne igen, de a valóságban nem jönnék össze ilyen pasival, mert nincs pofám kihasználni.
Első válaszoló vagy szintén, csak lemaradt a kérdésed második fele.
Persze, jól esne egy egy férfitől, ha megvan a kölcsönös szimpátia. De azért az nem lenne jó, ha túlzásokba esne, mert egyrészt kellemetlen, másrészt nem szeretnem ha az adott férfi az összes vagyonát rám költené. Nem szeretek senkit se lehúzni anyagilag.
Szerintem hasonlóképpen kell egy ilyet felvezetni, mint egy párkapcsolatot vagy randit. Ki tudja, lehet belőle kapcsolat is, ha megvan a kellő vonzódás.
igen elfogadnám ezt a pasitól!
de azért túlzásokba ne essen szerintem!
nagyon jó dolog szeretni valakit,boldoggá tenni,önzetlennek lenni!
sok sikert! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!