Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevés önbizalommal hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés önbizalommal hogyan találhatnék egy fiút magamnak?

Figyelt kérdés
Sosem sikerülnek a szociális kapcsolataim.
2016. febr. 17. 21:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Először magadat kéne rendbe tenni! Ameddig nem tudod elfogadni magad, mástól sem várhatod el, hogy szeressen! Ameddig negatív a hozzáállásod, és mindent kudarcnak élsz meg, addig ez nem is fog változni...

Ha egyedül nem megy, keress fel életvezetési tanácsadót, pszichológust!

2016. febr. 17. 21:09
 2/17 A kérdező kommentje:
De hogyan növelhetném az önbizalmam ha senki sem szeret? Egy pszichológus mit tudna velem csinálni?
2016. febr. 17. 21:10
 3/17 anonim ***** válasza:
Mit értesz kevés önbizalom alatt? Miben mutatkozik ez meg nálad?
2016. febr. 17. 21:11
 4/17 anonim ***** válasza:

Mesélj magadról többet.

Pl. hogy nézel ki? Hasonlítasz bárki ismertre(csak hogy tudjunk hova tenni)?

2016. febr. 17. 21:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Pl. Írsz nekem 53F. Esetleg másnak egy társkeresőn.
2016. febr. 17. 21:13
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem érzem magamat olyannak mint amilyen mások, illetve nem hinném hogy bárki is tudna engem szeretni.
2016. febr. 17. 21:14
 7/17 anonim ***** válasza:
De miért? Pont ezt kellen tudni, h mit érzel, miért vagy más? Mi nem sikerül? Nem nézel ki jól? Vagy nem tudsz egy férfival úgy kommunikálni?
2016. febr. 17. 21:15
 8/17 anonim ***** válasza:

Pedig igenis muszáj lesz az önbizalmadat helyre tenni.

Nekem is problémáim vannak vele, emiatt eléggé féltékenykedő típus vagyok. Most lett vége egy kapcsolatomnak, bár igaz, nem ok nélkül voltam féltékeny, de addig nem akarok belekezdeni semmibe sem, amíg magammal nem békülök ki.

Mivel nem tudom elfogadni magam, ezért azt hiszem, hogy más sem. Szóval kis apróságokon kiakadok, mint pl más lányok képét lájkolgatja a srác. És én azt hiszem, hogy azért mert az a másik lány szebb, jobb kedvesebb lehet nálam.

Szóval csúnyán le vagyok csúszva, beismerem a hibám, de a volt párom sem törekedett arra, hogy elhitesse, hogy nincs velem probléma, és jó vagyok neki.

2016. febr. 17. 21:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha nem engeded,hogy szeressenek akkor hogy szerethetnének?
2016. febr. 17. 21:31
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igenis talalhatsz part magadnak ha csak ez veled a gond. Vagy mi az ami miatt meg ugy erzed hogy nem tudna szeretni senki?

A megfelelo tarssal magad mellett pedig az onbizalmad is megjonne magatol. Sokan ugy tekintenek erre az onbizalomhianyra mint ha olyan oriasi problema lenne, de van kb 1000 mas dolog ami engem sokkal jobban zavarna egy lanyban.

2016. febr. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!