Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző a mai 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a mai 30 év körüli szingli férfiakra az önállóság és hogy külön laknak?

Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

36 vagyok, saját lakásban élek egyedül, és önálló is vagyok.

Ez akkor 1, lehet még kb 500 ezer ember, már csak 499.999-et kell megkérdezni (jah, mivel te is ide tartozol, ezért 98-at ;)

2016. júl. 24. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Anyuci pici fia vagy. Anyuci mos rád. Anyuci főz rád. Anyuci pakol utánad. Anyucit imádod. Ilyen ember komoly kapcsolatra egy érett, felnőtt, családra vágyó nőnek sosem kéne.
2016. júl. 24. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem zavarna ha valaki ennyire ragaszkodik a szüleihez, nem lehet nála önfeledtem szexelni, csak halkan. Első voltam. Én imádom a szüleimet, apukám a mindenem, de nem tudnék már 23 évesen velük élni.
2016. júl. 24. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 mért, miben különbözik, ha az anyja, vagy a barátnője végzi ezen feladatokat? így is meg úgyis életképtelen...
2016. júl. 24. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
14.: sehol nem írtam, hogy az normális, ha a barátnő teszi ezeket.
2016. júl. 24. 16:54
 16/19 anonim ***** válasza:

#12:

na igen, aki a szüleinél lakik, az csak ez jellemző.

2016. júl. 24. 18:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére van pár élelmesebb,aki ha máshova nem,albérletbe elmegy,haverokkal vagy becsatlakozva.Ne haragudj kérdező,de én,22 éves nőként,aki még egyetem mellett is dolgozik,hogy ha mást nem,zsebpénzre valója legyen,nekem iszonyatosan taszító,ha egy 30 körüli pasas mamahotelben lakik.Ha meg úgy gondolkozol,hogy akinek ez nem tetszik,nem kell leállni veled,nem baj,de készülj fel,hogy normális nőt nem fogsz találni.Vagy csak nagyon nehezen.Már csak azért sem,mert egy okos és egészséges pszichéjű nő,akinek nem csak az az életcélja,hogy valakivel felcsináltassa magát,legyen gyereke és slussz,nem fog anyáskodni feletted.Ha neked így jó,nők terén mentalitásban te is adj lejjebb,pl. ne zavarjon,ha szeret dirigálni,de cserébe főz,mos,takarít rád.Valamit valamiért.
2016. júl. 24. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát a mostani lakás és albi árak mellett... kevésbé.
2016. júl. 25. 18:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem van külön lakásom de semmi pénzért nem élnék senkivel.
2016. júl. 27. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!