Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Tulajdonképpen mikortó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Tulajdonképpen mikortól számít alacsonynak egy pasi, mely esetben nincs tovább?

Figyelt kérdés
Ugye a kövérség eléggé szubjektív. Vannak olyan nők, akik már 5 kg feleslegtől kiakadnak, de olyan nők is vannak, akik kifejezetten kedvelik a pocakos, mackós pasikat. A magasság ezzel szemben egy konstans érték. Ugyanakkor képtelen vagyok elhinni, hogy egy szám alapján meg lehet bélyegezni egy pasit úgy hogy a csaj nem veszi figyelembe a többi tulajdonságát. Itt a gyk-n többször olvastam olyan kérdést, hogy van-e esélye a kövér/ronda/alacsony pasinak. Az ilyen kérdések nekem azt sugallják, mintha sokan mind a három tulajdonságot egy kalap alá vennék. Viszont képtelen vagyok elhinni, hogy én, egy 170 cm magas, sportos testalkatú, intelligens, több ember szerint jóképű egyetemista srácként ugyanannyi esélyem van a csajoknál, mint mondjuk egy 172 centis tokás, kampós orrú, izzadós, kopaszodó ürgének. Tényleg igaz, hogy a nők döntő többsége egy bizonyos magasság alatt le****ja a pasikat, akkor is ha esetleg jóképűek és normális életvitelűek? Egyáltalán van-e ilyen értéktartomány, amerre azt mondjátok: "Bocs, ez így nem működik"? És ha van, akkor mi az a magasság? Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi. Írjatok kort és nemet is!

2016. júl. 22. 20:46
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
#31: Hát akkor én egy szolid szakállal és masszív sportos testalkattal nem hiszem, hogy a kisöcsédnek tűnnék.
2016. júl. 23. 15:54
 32/38 A kérdező kommentje:
Miért kellett törölni az utolsó kommentelő válaszát, amire reagáltam?
2016. júl. 23. 17:04
 33/38 anonim ***** válasza:

Én 163cm vagyok, párom 190cm magas. Volt velem egymagas barátom is, meg (sokkal) magasabb is; de tény, hogy jobban kedvelem ha magasabb :)

24/N

2016. júl. 24. 00:13
 34/38 A kérdező kommentje:
#33: Nem derül ki a válaszodból, hogy most azt kedveled jobban ha sokkal magasabb az illető vagy csak TŐLED legyen magasabb? Vagy én 170 cm-el legyen akármilyen helyes, akkor sem lennék vonzó számodra, ha tőled láthatóan magasabb vagyok?
2016. júl. 24. 12:53
 35/38 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy nem voltam egyértelmű. :) A 170cm is tökéletesen jó nekem. Csak alacsonyabb ne legyen az illető (nálam).
2016. júl. 24. 18:39
 36/38 anonim válasza:

Nem az a gáz, ha alacsony, hanem az ha alacsony/magas(ebből a szempontból teljesen mindegy) és madárcsontú. Amúgy, ez a magasság-kérdés egyénenként változik, 147cm vagyok, nekem egy 150 cm-es pasi is bejönne. Az alatt meg nem nagyon van :)

És bár én ezen, meg hasonlókon még nem nagyon gondolkodtam, szerintem ilyen magasság értékük csak a libáknak van. Az a:

"180 cm, szőke hajú, kék szemű Adoniszt várok el, lehetőleg izmokkal, kockás hassal, romantikus alkat, és viselje el, hogy otthagyom a facebookért!"

Ha értitek, mire gondolok.

Mondjuk, ezt az életvitelt nem nagyon értem, nekem pl. elég tíz perc is a fürdőben, van, aki órákat eltölt.

Én már csak ilyen fura vagyok, pl. szeretem jobban megismerni a fiúkat. (csak fiú barátaim, haverjaim vannak) 14/L

2017. ápr. 13. 16:07
 37/38 anonim ***** válasza:
Az alacsony pasiknak azt szokták javasolni, hogy keressen alacsony lányt, pár ha az adott lány az alacsonyságát magas pasival akarja kompenzálni (mint itt az egyik válaszoló), akkor megette a fene az egészet. Az átlagmagas lányoktól meg azt hallom, hogy "szeretnék magassarkút is felvenni"... Hát, ha valakinek egy cipő fontosabb, mint egy emberi lény, azzal nem is érdemes összejönni.
2017. dec. 22. 07:41
 38/38 anonim ***** válasza:

pár --> bár

31/f

181 cm

2017. dec. 22. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!