Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tulajdonképpen mikortól számít alacsonynak egy pasi, mely esetben nincs tovább?
Én 163cm vagyok, párom 190cm magas. Volt velem egymagas barátom is, meg (sokkal) magasabb is; de tény, hogy jobban kedvelem ha magasabb :)
24/N
Nem az a gáz, ha alacsony, hanem az ha alacsony/magas(ebből a szempontból teljesen mindegy) és madárcsontú. Amúgy, ez a magasság-kérdés egyénenként változik, 147cm vagyok, nekem egy 150 cm-es pasi is bejönne. Az alatt meg nem nagyon van :)
És bár én ezen, meg hasonlókon még nem nagyon gondolkodtam, szerintem ilyen magasság értékük csak a libáknak van. Az a:
"180 cm, szőke hajú, kék szemű Adoniszt várok el, lehetőleg izmokkal, kockás hassal, romantikus alkat, és viselje el, hogy otthagyom a facebookért!"
Ha értitek, mire gondolok.
Mondjuk, ezt az életvitelt nem nagyon értem, nekem pl. elég tíz perc is a fürdőben, van, aki órákat eltölt.
Én már csak ilyen fura vagyok, pl. szeretem jobban megismerni a fiúkat. (csak fiú barátaim, haverjaim vannak) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!