Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Tulajdonképpen mikortó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Tulajdonképpen mikortól számít alacsonynak egy pasi, mely esetben nincs tovább?

Figyelt kérdés
Ugye a kövérség eléggé szubjektív. Vannak olyan nők, akik már 5 kg feleslegtől kiakadnak, de olyan nők is vannak, akik kifejezetten kedvelik a pocakos, mackós pasikat. A magasság ezzel szemben egy konstans érték. Ugyanakkor képtelen vagyok elhinni, hogy egy szám alapján meg lehet bélyegezni egy pasit úgy hogy a csaj nem veszi figyelembe a többi tulajdonságát. Itt a gyk-n többször olvastam olyan kérdést, hogy van-e esélye a kövér/ronda/alacsony pasinak. Az ilyen kérdések nekem azt sugallják, mintha sokan mind a három tulajdonságot egy kalap alá vennék. Viszont képtelen vagyok elhinni, hogy én, egy 170 cm magas, sportos testalkatú, intelligens, több ember szerint jóképű egyetemista srácként ugyanannyi esélyem van a csajoknál, mint mondjuk egy 172 centis tokás, kampós orrú, izzadós, kopaszodó ürgének. Tényleg igaz, hogy a nők döntő többsége egy bizonyos magasság alatt le****ja a pasikat, akkor is ha esetleg jóképűek és normális életvitelűek? Egyáltalán van-e ilyen értéktartomány, amerre azt mondjátok: "Bocs, ez így nem működik"? És ha van, akkor mi az a magasság? Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi. Írjatok kort és nemet is!

2016. júl. 22. 20:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
38%
Ez már csak az én privát tapasztalatom, de azok közül, akiket valahonnan ismerek vagy ismertem, valamiért a középmagas és magasabb férfiak eddig sokkal figyelmesebbek, rendesebbek, kedvesebbek, kevésbé tolakodók voltak velem, mint az alacsonyak.
2016. júl. 22. 22:43
 22/38 anonim ***** válasza:
18%
Én 180 vagyok, de volt már, hogy megkaptam, hogy "háááát, elmegy..."
2016. júl. 22. 22:47
 23/38 anonim ***** válasza:

Ez sok esetben attól is függ, hogy az adott lány hány centi magas, mivel többnyire minden lány nála magasabb partnert választ. Én szívesen húznék néha magassarkút, de akkor eléggé kilógnék a sorból, hiszen a környezetemben kevés 178cm-nél magasabb srác van...

19/L

2016. júl. 22. 22:53
 24/38 anonim ***** válasza:
Igen en is ugy gondolom,hogy a csaj magassagatol is fugg. Nekem annyi volt a kikotesem anno a tarskeresesnel,hogy magasabb legyen, mint en (170cm). 30N
2016. júl. 22. 23:07
 25/38 anonim ***** válasza:

180 alatt alacsony.

178 vagyok.

Nyugodtan próbálkozz nálad alacsonyabb lányokkal, ha sportolsz is, előbb-utóbb menni fog.

2016. júl. 23. 00:06
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az az ideális ha egymagas velem vagy magasabb de nem elvárás inkább "extra" szóval ha van, jó, ha nincs, nembaj. Mondjuk 178 centi vagyok szóval ha jelentősen magasabb pasit akarnék kifejezetten gondban lennék (jó, barátom 200 centi de nem a magassága miatt jöttünk össze :) ).
2016. júl. 23. 00:41
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

én 161 centi vagyok, szóval legalább ekkora legyen. magassarkút én is hordok, szóval jó lenne ha azzal se lennék még magasabb, de ha mégis, az se baj. én azért nem szeretem a nálam alacsonyabbakat, mindegy hogy férfi vagy nő, mert akkor nagydarabnak érzem magam.

egyébként szerintem hülyeség amit írtak. a magasság nem számít annyit, mint egy hihetetlen ocsmány fej, vagy egy dagadt test pl.

2016. júl. 23. 01:57
 28/38 anonim ***** válasza:
82%
Ez nálam a sajàt magassâgom miatt van. Ha 160 centi lennèk, nem kellene annyira figyelembe vennem mert a nőknél ez az àtlag magassàg, viszont èn 175 cm vagyok , és nem jönnék össze alacsonyabb pasival. Egyszerűen zavar. Nem értem miért nem lehet ezt elfogadni, ha valakit zavar, miért kell felhàborodni? Èn sem àlltam neki hőbörögni ha egy pasinak nem jöttem be mert nem tetszik neki a szemem színe, a hajamé vagy a magassàgom vagy a testalkatom stb stb. A fèrjem 190 cm ès pont ideàlis szàmomra. Volt 176 centis pasim is de még ez is zavart őszintén szólva. 30/N
2016. júl. 23. 07:36
 29/38 anonim ***** válasza:
52%

170 alatt nem férfi. Ő pedig teljesen reménytelen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. júl. 23. 11:13
 30/38 anonim ***** válasza:
165 cm talán a határ, ez 12 centivel magasabb nálam. De 2-3 centi nem olyan feltűnő.
2016. júl. 23. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!