Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tulajdonképpen mikortól számít alacsonynak egy
pasi, mely esetben nincs tovább?
Figyelt kérdés
Ugye a kövérség eléggé szubjektív. Vannak olyan nők, akik már 5 kg feleslegtől kiakadnak, de olyan nők is vannak, akik kifejezetten kedvelik a pocakos, mackós pasikat. A magasság ezzel szemben egy konstans érték. Ugyanakkor képtelen vagyok elhinni, hogy egy szám alapján meg lehet bélyegezni egy pasit úgy hogy a csaj nem veszi figyelembe a többi tulajdonságát. Itt a gyk-n többször olvastam olyan kérdést, hogy van-e esélye a kövér/ronda/alacsony pasinak. Az ilyen kérdések nekem azt sugallják, mintha sokan mind a három tulajdonságot egy kalap alá vennék. Viszont képtelen vagyok elhinni, hogy én, egy 170 cm magas, sportos testalkatú, intelligens, több ember szerint jóképű egyetemista srácként ugyanannyi esélyem van a csajoknál, mint mondjuk egy 172 centis tokás, kampós orrú, izzadós, kopaszodó ürgének. Tényleg igaz, hogy a nők döntő többsége egy bizonyos magasság alatt le****ja a pasikat, akkor is ha esetleg jóképűek és normális életvitelűek? Egyáltalán van-e ilyen értéktartomány, amerre azt mondjátok: "Bocs, ez így nem működik"? És ha van, akkor mi az a magasság? Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi. Írjatok kort és nemet is!
Legyen velem kb. egy magas... Azért alacsonyabb ne. Én 170 cm vagyok.
Amúgy kérdező, csak itt sírnak a pasik/nők az alacsonyságuk és/vagy a rossz kinézetük miatt.
Azért ha kimész az utcára bőven látsz nem túl előnyös kinézetű embereket a párjukkal sétálni.
És gondolom neked is van ismeretségi köröd, szerintem ott sem csak a 10/10-es csajoknak/pasinak van párja....
2016. júl. 22. 21:12
12/38 anonim válasza:
159 centi vagyok, plusz szeretek 3-4 centis szandiban járni, tehát 165 centi alatt nem jöhet szóba senki nálam.
2016. júl. 22. 21:15
13/38 Theressita válasza:
Nekem mindig az volt fontos, hogy legalább velem egy magasságú vagy tőlem magasabb legyen. (szerncsére alacsonyabb vagyok)
2016. júl. 22. 21:35
14/38 anonim válasza:
170cm magasság alatt alacsony egy férfi, és ez nem az én szubjektív véleményem. Apám 170cm magas, nekem ez az alsó határ. Nagyon zavarna, ha nála alacsonyabb párom lenne.
2016. júl. 22. 21:59
15/38 anonim válasza:
165 cm vagyok, és kifejezetten szeretem az alacsony fiúkat/férfiakat *-* Eddig akikkel jártam, mind maximum 170 cm magasak voltak, sőt tetszett már olyan srác is, aki pár centivel kisebb volt nálam.
Valamiért jobban szeretem ezt, talán mert olyankor közelebb van az arca a fiúnak, meg könnyebb összebújni, nem kell neki összehajtogatnia magát, és vicces amikor egyikünk sem éri el otthon a polcot :D
22L
2016. júl. 22. 22:20
16/38 anonim válasza:
"vicces amikor egyikünk sem éri el otthon a polcot" - Ízlések és pofonok. :-) Neked vicces, én meg utálom ezt a sok hátrányt a 151centis magasságommal. Ha boltban valamit a magas polcra tesznek, amit már nem érek el, és nincs mire felállni, mindig meg kell kérnem valakit, hogy segítsen. Talán pont ezért tetszenek jobban a magasabb férfiak, mert ki tudják pótolni az én hiányosságomat magasság terén.
2016. júl. 22. 22:23
17/38 anonim válasza:
16 végre ki nyögte! az alacsony lányok magas férfival akarják kompenzálni a törpeségüket
2016. júl. 22. 22:28
18/38 anonim válasza:
15-ös vagyok.
Hát, én csak igyekszem humorral nézni mindent, ez van :D aztán úgyis előbb-utóbb valamilyen módon leszedem a polcról azt az adott dolgot.
2016. júl. 22. 22:30
19/38 anonim válasza:
Engem idegesít, hogy tömegben fellöknek, ha egyedül vagyok, mert szemmagasság alatt vagyok a legtöbb embernek, igen. Ha például öcsémmel vagyok valahol, aki magasabbra nőtt, akkor ilyen nincs. Ez van, tetszik, nem tetszik. Kicsit irigylem azokat a nőket, akik nem ilyen miniatűrek, hanem elérték a 160-165 centis magasságot. Én nem tudtam akkorára nőni sajnos...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!