Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyok lennének az igényeim vagy miért nem találom 33 éves nőként már 5 éve a párom?
Csinos nőnek tartanak 166 cm vagyok és 58 kg.
Már mindenhol próbálkoztam, de egyszerűen nem találom a párom,már majdnem 5 éve.
Igényeim: Nagyon alacsony 165 cm-nél ne legyen kisebb. a macis pasikat szeretem, amit nem bírok külsőben az az izmos kigyúrt pasik és a hosszú hajúak. Kimondottan szexi számomra a pocak :)
Bensőre, ami fontos hogy nagyon empatikus, nagyon érzelmes férfi legyen, figyeljen rám. Illetve az intelligencia, számomra fontos hogy okos férfi legyen a párom, fel tudjak nézni rá.
Barátaim szerint irreálisak az elvárásaim, azért nem találom a párom, mert nagyon ritka manapság a nagy érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkező férfi
Én ilyesmi férfi vagyok és még nálad is hosszabb ideje vagyok egyedül,valójában még soha nem volt egy olyan normális kapcsolatom amire vágynék,de az érzelmesség,az intelligencia stimmel és már nagyon szeretnék találni valakit aki megbecsül,mert tudom mennyire alkalmas lennék egy harmonikus kapcsolatra mégsem jön össze soha.
A netes ismerkedéssel meg az a gond,hogy az ígéretes jelölt általában több száz kilométerre éldegél tőlem és nem "kimozdítható".:)
#8 vagyok.
Mire az előző kapcsolatomban valamennyire megtanultam érzelmesnek lenni, addigra kiderült, hogy a (ma már ex-)barátnőm átvert és vlsz pont emiatt érzelmileg belenyomorodtam ebbe. Szóval az érzelmességnek vannak hátulütői is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!