Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagyok lennének az igényeim?
Átlagos férfi vagyok. Empatikus kedves okos figyelmes önzetlen.
Rossz tulajdonságok annyi van hogy félénk határozatlan nincs nagy egzisztenciám.
Ugyanennyit várok el egy nőtől is. Tehát nem baj ha neki is ilyen rossz tulajdonságai vannak.
Én 30 éves szűz, totális vesztes férfi vagyok, nagyon hasonló mint amit leírtál mondjuk okos nem vagyok. A többi teljesen stimmel, viszont nekem a testi adottságaim is kritikán aluliak. Alacsony vagyok, nagyon sovány és turcsi orrom van. Sajnos eddig nagyon rosszak a tapasztalataim. Én a nőket nem igazán a osztályozom a külsejük alapján de velem szinte mindegyik megalázó és goromba módon viselkedett eddig, tisztelet a nagyon szerény kivételnek.
Én is csak kedves, szerető, törődő barátnőt szeretnék akivel megbeszélhetem a napjaimat, akivel kirándulhatok, aki meghallgat ha rossz kedvem van, aki emberszámba vesz, de ez teljesen esélytelen számomra.
Szerintem nincsenek egyáltalán nagy igényeid, remélem több szeresével jársz mint én, igaz ha nincs turcsi orrod akkor nem vagy annyira menthetetlen mint én, mert az kizáró ok, hogy barátnőd legyen valaha is.
Turcsyval mind a kettőtöknek rossz a hozzáállása.
Ha mondogatod magadnak, hogy vesztes vagy, akkor mit vársz a nőktől?
Vagy mondok jobbat. Azt hiszed, hogy a sikertelenségedre a megoldás az, hogy leviszed a lécet?
Gondolod, hogy a nők ilyenek, hogy szeretnének épp még megfelelőek lenni?
Nem!
Meg kell tudnod fogalmazni, hogy mi mindennek feleljen meg a nő és igen, követelned kell dolgokat.
Legyen igényeid és teljesíts is, nem pedig leadni kell az igényekből és a teljesítményből.
Nincs nagy igenyed. En birom a hatarozatlan pasikat. Mindig az van, amit en akarok. Ez adja meg a biztonsag erzetet nekem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!