Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan mély érzésű korombeli 30 év
körüli hölgy aki ártatlan még és házasságig várna
rám?
Figyelt kérdés
Én is ilyen férfi vagyok szóval nem várok el többet mint amit nyújtani tudok. Vallási közösségekben próbálkoztam de ott mind vagy foglaltak az ilyen lányok vagy már megtörtént vagy hazudnak. Ugyanis volt egy aranyos lány nagyon megszerettem nagyon közel kerültünk egymáshoz de sajnos kiderült hogy hazudott és volt már fiúval azonnal dobtam. És teljesen kiábrándultam a női nemből hogy milyenek a mai nők...miért ilyenek......
Hogy fogok normális értékrendű szűz lányt találni.
Azt a hülyeséget meg ne mondjátok nekem hogy mi van ha házasság után rossz lesz a szex nem6 llünk össze bla bla... Mert ahol vagyok vallási közösségben a házasságok nagy részénél csak házasság után volt szex és teljesen jó a házasságuk nagy szeretetbe szerelembe élnek ugyanis egy szűz embernek nincs viszonyítási alapja hogy milyen a rossz szex
Kedves Kérdező! Kívánom neked, hogy mihamarabb túl tudj lépni ezen az életfelfogáson, mert magadat fosztod meg a boldogságtól. Még ha tagadni próbálod is, az egész probléma azon a begyöpösödött téveszmén alapul, hogy a szex valami mocskos dolog. Nem, a szex egy csodálatos dolog, melynek során két ember örömet okoz egymásnak, testileg is kifejezik az érzéseiket (igen, van szex érzelmek nélkül is, de a te esetedben most ezt hagyjuk!). Fogd fel tehát úgy, mint az általad olyan sokra tartott szeretet kifejezését. Neked jó? Igen. Neki jó? Igen. Akkor miről beszélünk? Lehet attól valaki erkölcsös, kedves, szeretetre méltó, hogy valakit már szeretett az életében. Esetleg próbálkozz a fiatal özvegyekkel! Ők törvényesen szexeltek. Vagy ők is mocskosak már neked?
2016. júl. 22. 09:19
22/26 anonim válasza:
Utolsó, nem teljesen értek egyet, ha én meg feleségem egymásnak esünk, az bizony rohadtul mocskos, 2-3 óra alatt úszik és ragad minden a különböző testnedvektől..
2016. júl. 22. 09:47
23/26 anonim válasza:
Én 23 vagyok és szűz, viszont a vallásod miatt nem járnék veled.
2016. júl. 22. 10:00
24/26 anonim válasza:
22. Igazad van, de próbáltam a szexnek azt az oldalát megfogni, ami a kérdező számára is elfogadható lehet.
2016. júl. 22. 10:14
25/26 Fke válasza:
Elég fura csávó vagy, kérdező. Nekem volt már szűz csajom és nem ajánlom senkinek a dolgot.
2016. júl. 22. 15:17
26/26 Fke válasza:
Ja és am vannak ilyen csajok, múlt hónapban randizgattam egy 28 éves szűzzel. Szép is volt vékony, eléggé furcsáltam, hogy még soha nem volt senkije.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!