Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan mély érzésű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan mély érzésű korombeli 30 év körüli hölgy aki ártatlan még és házasságig várna rám?

Figyelt kérdés

Én is ilyen férfi vagyok szóval nem várok el többet mint amit nyújtani tudok. Vallási közösségekben próbálkoztam de ott mind vagy foglaltak az ilyen lányok vagy már megtörtént vagy hazudnak. Ugyanis volt egy aranyos lány nagyon megszerettem nagyon közel kerültünk egymáshoz de sajnos kiderült hogy hazudott és volt már fiúval azonnal dobtam. És teljesen kiábrándultam a női nemből hogy milyenek a mai nők...miért ilyenek......

Hogy fogok normális értékrendű szűz lányt találni.

Azt a hülyeséget meg ne mondjátok nekem hogy mi van ha házasság után rossz lesz a szex nem6 llünk össze bla bla... Mert ahol vagyok vallási közösségben a házasságok nagy részénél csak házasság után volt szex és teljesen jó a házasságuk nagy szeretetbe szerelembe élnek ugyanis egy szűz embernek nincs viszonyítási alapja hogy milyen a rossz szex

2016. júl. 22. 07:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy ott jó a szex. Nyilván nem mondják el a közösségnek, hogy ez a várjunk a házasságig dolog egy nagy baromság, és meg lettetek mind vezetve. Te meg légy férfi, ne egy hisztis pitsa.
2016. júl. 22. 07:55
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván ha az emberek 99.9%-a másképp gondolkodik mint te, akkor nyílván a te értékrended a "normális"...
2016. júl. 22. 08:00
 3/26 A kérdező kommentje:
Náci birodalomban is az emberek úgy gondolkoztak mint Hitler akkor az is normális volt...
2016. júl. 22. 08:02
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Van egy barátnőm, aki mélyen vallásos, a párja is. Ettől függetlenül már ott is történt néhány dolog, kézzel izgatás, szaxizás, lefetyelés.
2016. júl. 22. 08:05
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
#3 a náci birodalomban az emberek többségének fogalma srm volt hogy mi történik körülöttük, ès nyilván nem is volt mindenki náci párta szavazó. Mint ahogyan magyarországon sem ért egyet a többség a fidesz politikájàval, csak speciel a választásokon részt vevők többsége rá szavazott.
2016. júl. 22. 08:08
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
Szinte lehetetlen lesz találnod. Még a tényleg vallásos, hetente szertartásra járó lányok is akiket ismerek mind szexeltek 18 éves korukig.
2016. júl. 22. 08:09
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg milyen már, miért kell mély érzésűnek lennie? Mert nekem úgy tűnik, hogy neked csak az számít hogy járt-e benne valaki előtted, vagy sem.
2016. júl. 22. 08:09
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj de amit te vársz el az abszurdum. Értem én, hogy te neked eddig sehogy se jött össze és most szűz lányt-nőt- keresel, viszont azért ebben a korban már enyhén szólva is abszurd elvárás amit te képviselsz. 30as szűz nő....legyünk már egy kicsit racionálisabbak jó?

Azért mert neked még nem jött össze, nem az ördögtől való, hogy ennyi idősen egy nő már nem szűz. A példád pedig egy nettó baromság. Gondolod, hogy hogy majd az orrodra kötik ha sz@r a szex? Istenem vannak még orvosi esetek az oldalon.....

2016. júl. 22. 08:11
 9/26 anonim ***** válasza:
Ilyen kritériumok mellett egyedül fogsz elpusztulni.
2016. júl. 22. 08:13
 10/26 A kérdező kommentje:
5. Emberek többsége ebben a világban sem tudja hol van csak a szexuális állatias ösztönösségi világnak él
2016. júl. 22. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!