Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös jövőről beszélni csak szédítés a férfi részéről?
Lehet furcsa lesz ez az információ, de nem mindenki ugyanúgy gondolkodik. Tehát attól, hogy valami nálad nem jön ki, másnál kijöhet.
Amúgy ha pl. olyan helyzet van, hogy szóba kerül valami esemény, ami később lesz, elég fura lenne azt mondani, hogy "ja, menjünk el, HA akkor együtt leszünk", hanem inkább akkormár menjünk bele nagyobb svunggal, aztán lesz ami lesz. Pozitív hozzáállás ugye.
Az én barátom is ilyen volt, az első randin különlegesnek nevezett, a másodikon elmondta hogy sosem szeretett senkit igazán, de úgy érzi én leszek neki az első, 3-4 randi után én voltam élete szerelme, 2 hónap után össze akart költözni, 3 hónap után már az ujjamat nézegette: "De jól nézne ki rajta egy gyűrű", azt is elmondta hogyan kérné meg a kezem, mi lenne a gyerekünk neve, egyszóval közös jövőt tervezett velem.
4 hónap után tudtam meg, hogy folyamatosan csalt :)
Szerintem ez a legújabb csajozós szöveg a pasik részéről, mert aki egy kicsit is ért a nőkhöz, az tudja hogy mi ezt szeretnénk...hogy valakinek különlegesek legyünk és az egyetlenek. Nem szabad bedőlni neki. Esetleg figyeld meg azt, hogy csak dumálnak, vagy meg is tesznek-e dolgokat érted.
jah, Ő is azt mondta hogy minden nőben csalódott, nem tud bízni senkiben (megjegyzem soha nem verte át egy nő sem), csakhogy még különlegesebbnek érezzem magam. :D
(előző voltam)
Nem hiszem, hogy taktika lenne. A férfiak is vágynak a stabilitásra, ez tör elő belőlük ilyenkor. Szerintem ez pozitív dolog, ebből is lehet érezni, hogy a srác rendes. Mostani párom már a jövő nyári programokat szervezi, pedig fél éve vagyunk csak együtt. 2 hónapja voltunk együtt, mikor már a nyári programokat szervezte, amiket el is kezdtünk megvalósítani. Nekem is gyors volt picit, meg szokatlan, de nem kerestem benne hátsó szándékot. Igyekeztem viszonozni, és elengedni magam mellette. Egyelőre nem bántam meg, és remélem, hogy nem is fogom :)
Nem kell mindenben a rosszat látni, és meg kell tanulni bízni a másikban. Viszont ha benned ez olyan negatív érzést kelt, amitől nem tudsz szabadulni, jobb hagyni a dolgot, és nem hitegetni, meg erőltetni a témát.
Van aki komolyan gondolja. A férjemmel az első randin éreztük, hogy kapcsolatot akarunk, 2. randin vallott szerelmet, aztàn én is neki, 3 hét utàn màr arról beszéltünk milyen esküvőt szeretnènk majd,1 hónap utàn meg is kérte a kezem. Akkor alig volt 21 éves. Nem vàrtunk éveket az esküvővel sem.
Amikor ott az igazi, azt megérzi az ember, és nem tököl túl sokat, mert ami màsoknak túl korainak tűnik, az nektek természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!