Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos önértékelési gondokkal mit lehet kezdeni?
20 éves lány vagyok, és már kiskorom óta folyton kevésnek érzem magamat mindenhez és mindenkihez.
Bármibe belefogok, úgy érzem, hogy ez nekem úgy sem fog menni, én ehhez béna/buta vagyok, úgyis elszúrom. Ismerkedésnél ugyanez, hogy a másik sokkal jobb nőket tudna találni nálam, én nem vagyok elég szép meg csinos, unalmas vagyok neki, túl gyerekes, stb.
És a visszajelzések is ilyenek. Nem akar velem senki összejönni, maximum szexre, de az okát nem igazán tudják megmondani, mert bejövök nekik, csak hiányzik belőlem valami. Az egyetem is csak ímmel-ámmal megy, ott se tudok jól teljesíteni. Tudom, hogy normális munkahelyet se fogok tudni találni, mert ahhoz nem vagyok elég önálló és talpraesett.
Sorolhatnám még, lényeg a lényeg, hogy egy nagy szerencsétlenségnek érzem magamat. :( Pszichológus sem tudott segíteni rajtam. Valakinek van valami ötlete?
Igen, tudom, negatív vagyok, de ha pozitív vagyok, akkor se jobb semmi, mert elhinni nem tudom, hogy értékes vagyok, maximum bizonygatni magamnak görcsösen...
ezt saját magadban kellene rendezned...
van olyan dolog amiből kapsz megerősítést, van sikerélményed?
23F
#7:
bármilyen, lehet az főzésben, sportban...hol érzed azt, hogy sikeres vagy?
23F
a sikerélményhez nem kell versenyszerűen űzni :)
és jobban érzed magad a sport miatt?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!