Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitcsináljak? Lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsináljak? Lehet, hogy valamelyik családi kapcsolatomba vannak a problémák?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány azt mondja, hogy hülye vagyok. Már 2éve akárkivel probáltam összejönni a végén azt mondták hogy hülye vagyok. Egyre jobban elkeserít és nem tudom hol van a probléma bennem.

2016. júl. 18. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hülye vagy.
2016. júl. 18. 13:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon hasznos volt, köszönöm.
2016. júl. 18. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezzel nem árulsz el túl sokat... Valamiért mondják azt rád...
2016. júl. 18. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mi honnan szopjuk ki, hogy miért titulálnak hülyének?

Semmit nem mondtál magadról, csak azt, hogy hülye vagy. :D

2016. júl. 18. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy találkozásnál, hogy viselkedsz a lányokkal? Mi az, ami miatt így vélekednek rólad?
2016. júl. 18. 13:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon komoly vagyok, ami nem jelenti azt, hogy nincs humorérzékem de ha kábé hallok mondjuk 10 poént, abból 4et tudok értelmezni. Aztán nem vagyok az a nagy dumás típus, inkább kevesebbszer mondok értelmeset, mint sok butaságot. 20 éves vagyok és már 40 évesnek érzem magam annyi mindennen keresztül mentem. Kiskoromba válás, testvéremet elütötte egy autó, voltam már egyetemista,stb..
2016. júl. 18. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, ki mennyire tolerálja, ha a párjának nincs humorérzéke. Az emberek szeretnek nevetni. A leírásodból nekem ez a dolog tűnik a legkritikusabbnak. A humorérzék szerintem elsősorban nem annak a függvénye, kit milyen negatív hatások érték életében. Ha lehet, akkor szerintem ezen kellene valami módon változtatni.
2016. júl. 18. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Az aztán nagy sokk, hogy az ember volt egyetemista! Húha.

Egy kicsit savanyú uborka vagy, de ne aggódj, majd a sors rendel melléd egy hasonlóan száraz nőt, összeházasodtok, mert úgy illik, csináltok két gyereket, mert úgy illik, évente egyszer elmentek nyaralni a Balatonra mert úgy illik, aztán a húgymeleg kóládat szopogatva a lángosos büfékocsi mellett rájössz, hogy valamit nagyon elszúrtál.

2016. júl. 18. 13:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Aztán sokszor veszekszem apámmal, mert sokszor úgy érzem megaláz a hugom elött de ö ezt mindig letagadja plusz a hugom sem érti mi a bajom. Teljesen más vagyok mint az apám, ö iszik rendesen én ki nem állhatom a piát, neki mindig igénye van arra, hogy történjen valami én a nyugalmat szeretem, stb.. Anyámmal évente egyszer találkpzom ünnepekkor.
2016. júl. 18. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Neked egy megértő lány kellene, nem bármilyen, hanem, aki szociálisan érzékeny rád. Talán olyan, aki szintén hasonló élményeken ment át. Egyébként rettentően fiatal vagy, nyugodtan mehetsz még egyetemre, s próbálkozhatsz lányoknál még bőven. Egy átlagos lány sose fog megérteni.
2016. júl. 18. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!