Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincs szex a kapcsolatomba?
Egyszeru a megoldas: odamesz hozza, megcsokolod es tapizod kozben . Eljutsz a farkaig es azt huzogatod, szadba veszed. Mondd meg kozben mit csinaljon rajtad. Na ebbol iranyitod valamilyen poz fele es szexeltek.
N
egyutt lakunk..most is ossze kaptunk valamin
. de mindegy. en nem fogok konyorogni.. ha akar akkor csaljon meg.. feladom.
En normalisan valaszolok neked.!
Nálunk is volt olyan, h 1honapig nem fekudtunk le, sot olyan is, h 2-3honapig, akkor is kimutatta,h a szeret es ereztem is, de ez annyira kiakasztott egy ido utan,(enid onbizalom hianyos vagyok),h a neten egesznap evvel a temaval kapcsolatban kutattam egesznap, de nem jutottam szarra se kb.. megkerdeztem tole, es erdemleges valaszt soha sem kaptam.. mindig csak annyit mondott, h "nincs kedvem,faradt vagyok" ez egy ilyen idoszak volt neki sajnos,(tudom, h soha nem csalna meg).Egyebkent lehettem meztelen, lehettem fehernemube, csinalhattam barmit, barhogyan, akkor sem volt semmi, de hala a joistennek, ennek mar egy par honapja vege.! es szokott olyan lenni, h van mindennap, valamikor csak egy heten egyszer.! Szoval, tudom, h milyen erzes, de kitartas neked.!!
(Boldog Unnepeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!