Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én jártam rossz helyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én jártam rossz helyeken vagy ennyire nincsenek jól kinéző férfiak?

Figyelt kérdés
Mindegy melyik városban indulok el (nem mondom, hogy bulzni mert nem nagyon járok) sétálni vagy meginni valamit nem nagyon látok olyan férfit akit úgy szívesen megnézek esetleg el tudok vele képzelni többet is. Tudom, hogy sokaknak tetszem de ők nagyrészt az átlag alattiak. Lehet, hogy a jobbak azért nem figylnek fel rám mert nem öltözök kirívóan és nem sminkelek? Talán mivel őknem figyelnek ezértnem veszem észre őket? Nem ilyen tucat pasit szeretnék hanem egy komolyabb férfit. Változtassak a stílusomon és több sikerem lesz vagy járjak máshová? Mások is vannak hasonló helyzetben? 21/L
2016. júl. 18. 10:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tényleg nem tudom, hol jársz, de én pesten elég sok helyes pasit látok. Bár én nem bukom a műmacsókra, lehet ez a különbség. De sok férfit megnézek, mert tetszik a mozgása, szép a haja, arca, tetszik a stílusa.

De teljes mértékben egyet értek egy korábbi hozzászólóval: ez bőven kevés egy jó kapcsolathoz, és nem ettől leszek szerelmes. Van párom, és amellett, hogy számomra nagyon helyes, sok mást is hozzátett ahhoz, hogy boldog vagyok mellette.

Szóval én annyit tudok tanácsolni, hogy ne a tökéletes kirakat férfit keresd, hanem a szerethetőt. Sokkal boldogabb leszel. A rbanckodással meg semmire sem mész, max kihasznál pár magát sokra tartó idióta.

2016. júl. 18. 12:54
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Az érdekes, ha tényleg senki sem fog meg. Mondjuk addig nem csodálkozom ezen, amíg nem láttál engem...:D
2016. júl. 18. 14:05
 23/29 Sunshinedoll ***** válasza:

Attól függ, neked mi a jól kinéző, meg hogy hol fordulsz meg.

Fölösleges változtatni magadon, ha azokon a helyeken, ahová jársz nincs számodra megfelelő pasi, menj máshová.

2016. júl. 18. 14:48
 24/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítő válaszokat, azthiszem van mit átgondolni (:
2016. júl. 18. 15:10
 25/29 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és könnyebb lesz indokot írni.
2016. júl. 18. 17:09
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy sokaknak tetszem de ők nagyrészt az átlag alattiak."

Mondjuk érdekelne, hogy te hogyan nézel ki, ha mindenkit átlagon alulinak titulálsz. Tipikus felsőbbrendűségi komplexus, keverve a social media hatásaival: nézed a színészeket, a tökéletesre retusált képeket, és azt keresed a valóságban, de elárulom, olyan nincs.

Most vagy elfelejted ezt a baromságot, és leszállsz a földre, vagy keresel még kifogásokat, és hibáztatsz továbbra is mást, miért nincs pasid.

2016. júl. 18. 21:50
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem nézek tv-t, nem ismerem,a mai divatos sztárokat így nem hozzájuk viszonyítok. Saját ízlés alapján nem tetszett eddíg szinte senki
2016. júl. 19. 09:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Vagy tesz érte,hogy olyan pasija legyen amilyet akar.

Lehet full pasid de ahhoz neked is tenned kell kérdező,nem könnyü sőt néha ki leszel de ennek ez az ára.

2016. júl. 19. 10:55
 29/29 mikeXxX ***** válasza:
Tökre bírom hogy elvárás az van keményen de ahogy írod te nem teszel érte akkor mégis mit szeretnél ?
2016. júl. 19. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!