Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én jártam rossz helyeken vagy ennyire nincsenek jól kinéző férfiak?
Hát, tényleg nem tudom, hol jársz, de én pesten elég sok helyes pasit látok. Bár én nem bukom a műmacsókra, lehet ez a különbség. De sok férfit megnézek, mert tetszik a mozgása, szép a haja, arca, tetszik a stílusa.
De teljes mértékben egyet értek egy korábbi hozzászólóval: ez bőven kevés egy jó kapcsolathoz, és nem ettől leszek szerelmes. Van párom, és amellett, hogy számomra nagyon helyes, sok mást is hozzátett ahhoz, hogy boldog vagyok mellette.
Szóval én annyit tudok tanácsolni, hogy ne a tökéletes kirakat férfit keresd, hanem a szerethetőt. Sokkal boldogabb leszel. A rbanckodással meg semmire sem mész, max kihasznál pár magát sokra tartó idióta.
Attól függ, neked mi a jól kinéző, meg hogy hol fordulsz meg.
Fölösleges változtatni magadon, ha azokon a helyeken, ahová jársz nincs számodra megfelelő pasi, menj máshová.
"Tudom, hogy sokaknak tetszem de ők nagyrészt az átlag alattiak."
Mondjuk érdekelne, hogy te hogyan nézel ki, ha mindenkit átlagon alulinak titulálsz. Tipikus felsőbbrendűségi komplexus, keverve a social media hatásaival: nézed a színészeket, a tökéletesre retusált képeket, és azt keresed a valóságban, de elárulom, olyan nincs.
Most vagy elfelejted ezt a baromságot, és leszállsz a földre, vagy keresel még kifogásokat, és hibáztatsz továbbra is mást, miért nincs pasid.
Vagy tesz érte,hogy olyan pasija legyen amilyet akar.
Lehet full pasid de ahhoz neked is tenned kell kérdező,nem könnyü sőt néha ki leszel de ennek ez az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!