Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én jártam rossz helyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én jártam rossz helyeken vagy ennyire nincsenek jól kinéző férfiak?

Figyelt kérdés
Mindegy melyik városban indulok el (nem mondom, hogy bulzni mert nem nagyon járok) sétálni vagy meginni valamit nem nagyon látok olyan férfit akit úgy szívesen megnézek esetleg el tudok vele képzelni többet is. Tudom, hogy sokaknak tetszem de ők nagyrészt az átlag alattiak. Lehet, hogy a jobbak azért nem figylnek fel rám mert nem öltözök kirívóan és nem sminkelek? Talán mivel őknem figyelnek ezértnem veszem észre őket? Nem ilyen tucat pasit szeretnék hanem egy komolyabb férfit. Változtassak a stílusomon és több sikerem lesz vagy járjak máshová? Mások is vannak hasonló helyzetben? 21/L
2016. júl. 18. 10:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
67%
Rossz helyen jártál és nem láttál meg engem.
2016. júl. 18. 10:47
 2/29 A kérdező kommentje:
Ez egy aranyos válasz, köszi (:
2016. júl. 18. 10:47
 3/29 anonim ***** válasza:
20%
Jól kinéző nők sincsenek sajnos. Nekem ez a problémám. 28/F
2016. júl. 18. 10:48
 4/29 anonim ***** válasza:
73%
Ezt meg külön szeretjük mikor azzal jön valaki, hogy jól kinéző férfi, de nem részletezi mégis mire gondol.
2016. júl. 18. 10:49
 5/29 A kérdező kommentje:
Igazad van a részletezés kimaradt de nem tudom ezt konkrétan megfogalmazni. Persze mindenkinek más az ízlése de van egy alap, mert általában a legtöbb nő hasonló férfiakra mondja, hogy jól néz ki, sármos...Az a baj, hogy nem tudom hogyan lehet megfoglmazni ezt :(
2016. júl. 18. 10:52
 6/29 anonim ***** válasza:
24%

Változtass a stílusodon és lesz olyan pasid akit akarsz.

De defíniáld milyen pasit akarsz.Utána gondolkodj mit akarnak ezen pasik?

Ha stílusos,kisportolt,sikeres férfi kell akkor fel kell kösd a nyúlcipődet,pl:

-Igen a kirívós öltözködés a hiedelmekkel ellentétben sok sok pasinak tetszik bárki bármit mond,helyesbítek az önmagára igényes férfiaknak tutira bejön.Tehát nőiesen kell öltözködj,magassarkú,kiengedett hosszú haj akár loknis göndör,miniszoknya ami rád feszül,dekoltált felső.

-Járjál edzeni és figyelj a kajára,legyen feszes tested,tehát nasikát gyorsan felejtsd el,és heti 4 edzés alap.

-Legyen szép hosszú körmöd amit két hetente mész csináltatni.

-Nőiesen járj,tudj nőiesen leülni(nem mindegy hogyan teszed lábaidat keresztbe,tehát ilyen ribisen ami speciel nekem tetszik).

-Sört gyorsan felejtsd el,én már volt,hogy nőt ezért randin otthagytam,kevesebb gusztustalan van ha egy nő sörözik,nőietlen.

Belső csak ezután jön:

-Legyél kedves

-Szexmániás,egy r...anc az ágyban

-Hagyad a pasit,hogy menjen és csinálja a dolgait,ne hisztizz ha a munka végett kevesebb ideje van rád.

-Nőiesen tudj viselkedni.

Oda kell tenned magad,ha top pali kell.

2016. júl. 18. 10:53
 7/29 anonim ***** válasza:
61%

Ez, mindig attól függ, neked kik a jól kinézők, milyen álmot kergetsz.

Na most, ha te nem nagyon látsz, jól kinéző férfit, attól hogy kirívó ruhát veszel fel, sminkelsz ezerrel, még ugyan azok a férfiak lesznek körülötted. Miből gondolod, hogy akkor számodra sokkal több jó pasi lesz mint eddig. Elő jönnek a semmiből?

2016. júl. 18. 10:54
 8/29 anonim ***** válasza:
96%

Néha elgondolkodom, hogy tényleg én vagyok fordítva összerakva? Annyira máshogy gondolkodom, mint a legtöbb nő:D

Ott kezdődik, hogy én képtelen vagyok valakibe a külsője alapján beleszeretni. Ha látok egy kifejezetten jóképű férfit az utcán, akkor megnézem egyszer, konstatálom, hogy jól néz ki, és ennyi. Ugyanígy nem rajongok hírességekért sem...

Egyébként nagyon-nagyon kevés olyan férfit látok az utcán, aki után tényleg megfordulok, annyira jól néz ki. De egy kapcsolatnál nem ezt keresem. Egy külsőre "tökéletlen" pasi ezerszer jobban meg tud fogni, ha humoros, kedves, intelligens, érdeklődő.

2016. júl. 18. 11:04
 9/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, merrefelé jársz vagy kik jönnek be neked, én Budapesten azért sok jól kinéző férfit látok.
2016. júl. 18. 11:04
 10/29 Noren1989 ***** válasza:

Először is: miért figyelne fel rád bárki? Lila a hajad? Nagy a melled? Pucsítasz, de görcsösen? Elbüvőlő a mosolyod, kisugárzásod?

Ha ezek közül nincs meg legalább2, akkor felejtsd is el az utcai egoboost-ot.

26/F

2016. júl. 18. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!