Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másoknak nincsenek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak nincsenek ilyen gondolataik? Rossz ember vagyok ezért?

Figyelt kérdés

Néha (különösen egy-egy film után, mint pl most is, hogy megnéztem Bridget Jones naplóját) eszembe jut, milyen lenne egyedülállóként bevonulni a dolgozó felnőttek világába, megtudni, akkor hogy alakulna az életem, milyen lenne úgy munkába menni, hogy péntek este utána egy bárban kötök ki, és az igazit keresem... Miközben úgy érzem, hogy az igazit már megtaláltam. Sosem lennék hűtlen, és ilyen időszakos kis fantáziálgatások miatt nyilván nem dobnék el magamtól semmi jót, de néha foglalkoztat a kíváncsiság, hogy vajon milyen életem lenne akkor, ha szabad lennék? 17 éves korom óta nem igazán voltam sose szingli, egyes szakítások után mindig aránylag gyakran jöttek az újabb jelentkezők. Ami jó, mert nem érzem jól magam egyedül, de így nem is tudom, milyen az, amikor az ember felnőttként szabad. Most 22 vagyok, nagyon szeretem a barátom és elkötelezettnek érzem magam a kapcsolatunk mellett, nem érzem korainak lekötni magam, meg semmi ilyen "kiélném magam" baromságok, csak kíváncsi vagyok, mondjuk 32 évesen (mint Bridget Jones) mégis milyen lehet szinglinek lenni?

Rossz ember vagyok, amiért ilyesmi egyáltalán eszembe jut? Másnak nincsenek ilyen gondolataik? Nem állandó jelleggel, csak így nagy ritkán, ha ilyen jellegű filmet nézek. Mint most is.

Előre is köszönöm, és boldog karácsonyt!

2014. dec. 25. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Filmek után nekem is vannak érzéseim. Valószínű ez is a film miatt van. Azt meg nem tudhatod, hogy a pároddal végleg együtt lesztek-e. Persze kívánom a legjobbakat. Lehet, hogy megtudod, lehet hogy nem, de emiatt ne dobj el magadtól senkit szerintem.
2014. dec. 25. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nyilván nem dobnám el magamtól, azért akármilyen álmodozó vagyok, hülye még nem teljesen :) De köszönöm :)
2014. dec. 25. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Voltak. Szülőktől rögtön a most már exemhez költöztem. Néha eszembe jutott, hogy milyen lenne egyedül élni, vagy esetleg barátnőkkel együtt és esténként kötöttségek nélkül, ahogy írtad is, lemenni egy bárba, ha úgy tartja kedvem.
2014. dec. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!