Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez hihető, hogy ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez hihető, hogy ennyi boldog ember van a?

Figyelt kérdés

facen?

Vagy csak meg van játszva?

2014. dec. 19. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki, mindenhol megjátsza magát.
2014. dec. 19. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz????

1#Ha azt hiszed mindenki megjátsza magát... Szánalmas vagy.

2014. dec. 19. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
A facebook az internet szeméttelepe.. :'D
2014. dec. 19. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért boldogabbak az emberek facen, mint az életben? Én nem vettem észre.. Aki boldog, az nem csak ott boldog. Sőt én általában olyat látok, aki sajnáltatja ott magát.
2014. dec. 19. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Rémbúk egy álca, egy virtuális bohóckodás, ahol mindenki próbál jobb színben feltűnni - így lesz a randa gyereknek agyonphotoshoppolt gyönyörű avatárja, így lesz a kussolós gyerek troll, a kedves alak giccses stb.
2014. dec. 19. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Természetesen ez sem mindenkire igaz és nem minden de azért sok mindenben igaz :)

[link]

2014. dec. 19. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki csak megjátssza magát. Főleg most karácsonykor. Mindenki úgy tesz, mintha áradna belőle a feltétel nélküli szeretet, miközben belül forrong a gyűlölettől.
2014. dec. 19. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!