Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én jártam rossz helyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én jártam rossz helyeken vagy ennyire nincsenek jól kinéző férfiak?

Figyelt kérdés
Mindegy melyik városban indulok el (nem mondom, hogy bulzni mert nem nagyon járok) sétálni vagy meginni valamit nem nagyon látok olyan férfit akit úgy szívesen megnézek esetleg el tudok vele képzelni többet is. Tudom, hogy sokaknak tetszem de ők nagyrészt az átlag alattiak. Lehet, hogy a jobbak azért nem figylnek fel rám mert nem öltözök kirívóan és nem sminkelek? Talán mivel őknem figyelnek ezértnem veszem észre őket? Nem ilyen tucat pasit szeretnék hanem egy komolyabb férfit. Változtassak a stílusomon és több sikerem lesz vagy járjak máshová? Mások is vannak hasonló helyzetben? 21/L
2016. júl. 18. 10:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

"Tudom, hogy sokaknak tetszem de ők nagyrészt az átlag alattiak." Ez mindent visz :D

Meg miért gondolod hogy ribiskedéssel jobban felfigyelnének, vagy ez a cél?

Komolyabb macsó férfit, aki jól megrak, aztán megh dob, de hát ez kell a nőknek... :D

2016. júl. 18. 11:10
 12/29 anonim ***** válasza:
47%

Miért mit szeressen?Kereseen egy lúzer rinya gépet aki b...szik tenni magáért nem hozza kimagából a maximumot és mellette nem izgul fel rá?Vagy egy gyári melóst keressen?

Igaza van,ha olyan nő igenis válogasson,sajnos mi férfiak 0 85% egy nem akarok bántani senkit de selejtesek,semmi élet,semmi kalandvágy semmi nincsen bennük,otthon elvannak játszanak és az élet csak megy előttük de nem történik semmi sem.

2016. júl. 18. 11:13
 13/29 anonim ***** válasza:
98%
Nyisd ki jobban a szemed, mert bőven vannak helyes férfiak. Szerintem nem kell tetőtől talpig tökéletesnek lenniük, egyiknek a szeme szép, másiknak a szája, harmadiknak a mosolya és még sorolhatnám. :D Van választék.
2016. júl. 18. 11:17
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

Szállj le a magas lóról! Annyira fullos nem lehetsz.

Egy pasi alapból jól néz ki ha nem hanyagolja el magát.

2016. júl. 18. 11:31
 15/29 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy ugyanazok a fiktív kérdèsek érkeznek rendre, csak kicserélne a női vagy férfi kérdezőt. Analizáljátok őket vagy miért?
2016. júl. 18. 11:33
 16/29 anonim ***** válasza:
Én tudom ki a kérdező és annyira nem fullos és szerintem egyáltalán nem nőies amivel foglalkozik. Na most, ha ő nem nőies, akkor miért legyen egy férfi férfias?
2016. júl. 18. 11:34
 17/29 anonim ***** válasza:
A www.milliomostarskereso.hu-n megtaláljátok.
2016. júl. 18. 11:36
 18/29 anonim ***** válasza:
59%
Egy 21 éves nőnek már illene sminkelni, és adnia magára. Ha csinos vagy, többen észrevesznek. Te is a külső alapján válogatsz, azok a pasik, akik adnak magukra szintén a külső alapján keresgélnek. Sminkelj, járj szoknyában, magas sarkúban, csinos felsőkben, és meglesz az eredmény.
2016. júl. 18. 11:39
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem jársz rossz helyen, egyszerűen csak válogatós vagy, ahogy minden nő, és a férfiak minimum 90%-át átlag alattinak tartod.
2016. júl. 18. 12:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem jó helyeken jártál, ahol nem olyasfélék fordulnak meg, akik tetszenek. Lehet, hogy néhány olyan apró részletre koncentrálsz (akár tudattalanul), ami nagyon kevés emberben van meg, és akár nem is fontos. Lehet, hogy csak simán túl magasak az igényeid és hibásan értelmezed az átlag fogalmát. Lehet, hogy csak simán peched van. Lehet, hogy csak kamuzol és nem is nő vagy. Lehet, hogy nem is létezel. Lehet, hogy én sem létezem.
2016. júl. 18. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!