Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora sor áll egy átlagos külsejű kedves aranyos visszafogott empatikus intelligens férfi után és mekkora sor áll egy ugyanilyen nő után?
Az azért feltűnne, ha VALAKI hozzám szólna, a külsejétől függetlenül. De nem szólít le senki. Nem szól hozzám senki. Az külsőtől független, hogy észreveszem-e vagy sem :D Az, hogy ki néz rám vagy kinek tetszem messziről, számomra rejtély, de ennek hangot tényleg csak egyetlen egyszer adott egy pasi, az is szerintem egy betanult pua-szöveget nyomott. De ő legalább nem faxkeringőzésre hívott, legalábbis, nem így direktben kimondva.
Fogadd el, az élet mégsem olyan fekete-fehér, mint hiszed, nem mindegyik nőnél állnak kilométeres sorok és nincs mindenki ajtaja előtt egy tizes csomag lelkes jelentkező férfiember.
Pontosan 6*10^23 km hosszúságú áll utánam. Remélem hasznodra volt a válaszom.
N
Srácok, próbáljatok meg határozottan viselkedni miközben kedvesek, aranyosak, visszafogottak, empatikusak és intelligensek vagytok. Önbizalom! Higgyétek el, hogy ezek nyerő tulajdonságok a nők szemében, csak magabiztosság kell. Ha még ezzel kiegészítitek, sorba fognak állni a nők, mert a legtöbben ilyen pasiról álmodozunk, de ha ezek a tulajdonságok nem párosulnak önbizalommal, ha magatokat nem tartjátok elég jónak, akkor a csajok se fognak annak tartani. Minden ott kezdődik, hogy te mennyire tartod magad jó pasinak a többi emberhez képest. És ha nem vagy megelégedve a válaszoddal, akkor változtatni kell valamin. Ma már annyi módszer kering a világhálón is erre vonatkozólag.
Az #5 voltam. :)
Ilyen férfi vagyok, 0 nő áll sorban. Najó talán 1.
Ilyen nők után viszont pont annyi férfi, amennyi észreveszi hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!