Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora sor áll egy átlagos külsejű kedves aranyos visszafogott empatikus intelligens férfi után és mekkora sor áll egy ugyanilyen nő után?
a nőnél kb kilométernyi, csak lehet nem veszi a nő észre a fától az erdőt.
a férfinél 0kkm, mert a nők elvárják, hogy a pasi kezdeményezzen.
"Én ilyen nő vagyok és 0 férfi áll sorba."
Vagy csak te hiszed ilyennek magad, vagy egymás után koptatod le a jelentkezőket, mert egyik se néz ki elég jól, ezért nem is tekinted őket férfiaknak.
Én ilyen nőnek tartom magam, és nálam sem állnak kilométeres sorok. És persze, most vitatkozhatunk, hogy a valóságban mennyire felelek meg a leírtaknak, ezt nem tudom bizonyítani perpill, de az egészen biztos, hogy kereken 0 pasi közeledik felém. Ezt onnan tudom biztosan, hogy nincsenek férfiak a közelemben. Egyetlenegy pasival vagyunk napi szinten kapcsolatban a munkahelyemen, de vele beszélgettünk párszor unalmasabb perceinkben, vagy a csapatebédeken vagy ilyesmiken, és neki határozottan nem az a fajta nő jön be, amilyen én vagyok- már csak abból kiindulva is, hogy a csapatban minden lány mondja, hogy milyen kellemetlen vele beszélgetni, mindig a mellüket fixírozza, nekem meg olyan aprócska keblecskéim vannak, hogy azokat még ő sem tartja megtekintésre méltónak, nálam nincs ilyen "hahó, itt a szemem" probléma. Azok meg, akiket futólag látok max egyszer életemben nyilván nem tudják megállapítani rólam, hogy milyen kedves-aranyos-empatikus-intelligens vagyok, csak az átlagos külsőm láthatják, azt meg vagy észreveszik, vagy nem, de mindenesetre jelét nem adják a dolognak.
Tehát, nálam kereken nulla a jelentkezők száma.
18: munka közben senki sem szólít le. Reggel 8kor a metrón általában nem igazán érzi magát senki sem túlságosan ismerkedős hangulatban, úgy gondolom :) A réti néger és építőmunkás leszólításai meg nem számítanak, azok mindenkinek beszólogatnak, hogy megnyalnák a punciját vagy esetleg fennhangon megemlítik, hogy igazán leszophatnám má' na, de nyilván komolytalan is, nyilván nem is párkapcsolati kérdés és nyilván nem is nekem szól, hanem a körülöttük tobzódó hatalmas tömegeknek.
Eddigi életem során összesen 1x szólítottak le úgy igazán rendesen az utcán. Egyáltalán nem mindennapos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!