Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A személyiségem miatt lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A személyiségem miatt lenne velem vagy lehet mégis valami érdek miatt? Hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kövér pasi vagyok valóban nagyon sok rajtam a felesleg. Barátnőm egy nagyon csinos nő. Ismerősök haverok barátok mind azt mondják hogy ilyen csinos nő tuti valami érdek miatt van velem. Nem akarom ezt elhinni de annyit mondták hogy már elgondolkodtam ezen. Egzisztenciám nem olyan rossz valóban. Vagy egy másfél szobás kis lakás ami az enyém. Egy sajst6kocsim van. 2003-as skoda fábia. És 150 ezer nettó a jövedelem. Lehet anyagi javak miatt van velem mert ilyen értékek vannak a nevemen? Nagyon szeret az biztos de tényleg a nők ezt így meg tudják játszani? Az igaz hogy valóban ő egy nagyon csinos nő én meg kövér.
2016. júl. 16. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahha...már ne is haragudj, de nem olyan eget rengető az egzisztenciád, hogy ezen kelljen gondolkodnod.
2016. júl. 16. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne legyél hülye... :)

23/F

2016. júl. 16. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:
1. Ugye jól gondoltam... Nem hiszem hogy egzisztencia miatt. Mert jó ezek javak de nem olyan nagyok. Akkor valami más érdek lehet? Amúgy vagyunk együtt
2016. júl. 16. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Mi a garancia hogy ő úgy fogja fel ha nincs ló jó a szamár is ? Most perpill nincs az életébe senki vagyonosabb ember akire felnézhetne. Nőknél ez ilyen időszakos dolog. Melletted félig nyitva tartja a szemét másokra. Főleg ha csinos, tudja magáról, tisztában van vele hogy ő nem elégszik meg ennyivel, neki több jár.

De ha nem ilyen akkor le a kalappal előtte.

Minden eshetőségre számits azért, ne éld bele túlságosan magad.

2016. júl. 16. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fura, hogy valaki egy ilyen szoros kapcsolatnál ne legyen képes legalább minimálisan érzékelni, hogy a másik megjátssza-e, hogy valóban kötődik hozzá és szereti, vagy sem.

Az érdekkapcsolatról általában mindkét fél tud, még ha nem is mondják ki hangosan.

2016. júl. 16. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez nem olyan sok, amiért egy nőnek érdemes lenne ezt színlelnie...
2016. júl. 16. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:

El ne hidd! Én a helyedben az ilyen "jóindulatú" barátokat, ismerősöket szűrném ki alaposan.

Lehet,hogy az egyiknek megtetszett a csinos barátnőd, és képes ilyen alattomos módszerekhez nyúlni, hátha lecsaphatja a kezedőr, mert a fentiek alapján semmi nem utal érdekkapcsolatra.

2016. júl. 16. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jo fej "barataid " lehetnek....
2016. júl. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!