Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet szexi egy 156 cm és 76...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szexi egy 156 cm és 76 kg-os nő? Ez nagyon duci?

Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 00:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem lehet. Én 154 centi magas lány vagyok, úgy 1 éve, egy szakítás után meghíztam, és akkor lettem 60 kiló. Mindenki, akit faggattam, hogy nagyon gáz vagyok-e, csak hitegettek, hogy jaj dehogy, te így is szép vagy stb stb. Egyedül édesanyám volt őszinte, és vett rá a fogyókúrára. 3 hónappal később már 49 kiló voltam, és láss csodát, egyből mindenki megdicsért, és most már mindenki felvállalja a véleményét, hogy hát igen, anno nagyon gáz voltam szerintük. Ja és azóta újra lett barátom is, és nem is akármilyen :)

Szóval lehet hitegetni magad, hogy így is szép vagy (hónapokig én is ezt tettem), de nem érdemes, a legtöbben csak nem akarnak megbántani, de ha lefogynál, egyből látnád a reakcióikban a különbséget...

2016. júl. 19. 23:05
 22/22 lutaker ***** válasza:
Alsagos nagyon hitegetni masokat,hogy jol nezel ki,stb.mikozben tudja mindenki,hogy mast mondanak,mint gondolnak,mert nem akarnak megbantani...egyebkent mar +10-kg is visszataszito...
2016. júl. 21. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!