Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek tetszenek az ilyen lányok?
Minden relatív. A jó alkatú csajok 180 centis 100 kilós férfit dagadtnak találnak, de egy ilyen "erősen mackós" férfinak simán lehetsz vonzó.
Magamat is hozhatnám példának 18-20 évesen szuper jó formában (versenyszerűen kenuztam( kb. 20 csajból egyet találtam szépnek, 25-30 évesen meg már összességében jó, de nem tiszta izom testtel már kb. minden 5. csajt egész jónak találtam, egy-két ital után buliban meg még több jó csajt lát a férfiember :)
A 78 nagyon sok!
Amúgy kamu a kérdés.
168/42-vel nem igazán lehettek nagy melleid, formás popsid... Ez erősen anorex kategória.
9 hónap elég nehéz 36 kilót hízni, és hogy még jól is érzed magad, az teljesen kizárt!
"168/42-vel nem igazán lehettek nagy melleid, formás popsid..."
Ez mondjuk nem feltétlen igaz, ismerek olyan csajt aki iszonyat vékony, és mégis akkora cicije van hogy olyat nagyon ritkán látni természetesben. Az mondjuk igaz hogy az ilyennek már 30 évesen elég lógós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!