Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az elkeseredettség jele, ha egy duci lányos oldalon keresgélve sok szexi nőt látok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 10:07
2/7 anonim válasza:
Íme a bizonyíték, hogy a duci nők is lehetnek szexik.
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlen az elkeseredettség jele. Lehet neked a ducibb lányok jönnek be.
Minden embernek más az ízlése.
4/7 anonim válasza:
Melyik az az oldal? Kérlek oszd meg az osztállyal :)
5/7 anonim válasza:
Gondolom a tükör, és így akar valakit keresni:DD
6/7 anonim válasza:
nekem is bejönnek főleg a 25-30 év feletti telt nők, általában tudják mi kell nekik és a férfinak nem szórakoznak, kellemes társaságok, és én nem vagyok elkeseredett (27f)
7/7 anonim válasza:
Szerintem egy duci nő is lehet szexi. Az a tapasztalatom, hogy az érettebb férfiak (30 körül és felett) kedvelik jobban ezt a "súlycsoportot".
Ha egyszerűen neked ez jön be, akkor miért ne tennéd?
Egy duci nő sokkal kedvesebb, és hálásabb partner, szerintem, azon kívül sokuk remek háziasszony.
Akik ismeretségi körömben mostanában házasodtak, vagy gyermeke született, ott a lány kifejezetten molett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!