Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el hogy járjon velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy járjon velem?

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy lány, aki nagyon szexi és beleszerettem. Az osztályon kívül barátkozik nála jópár évvel nagyobbakkal. Én joban vagyok vele. A zenei és más stílusunk kb ugyanaz. Bukik 1-2 tantárgyból. Én az osztályban a legjobb tanuló vok , bár nem tanulok szinte semmit. Szemüveges, nem nézek ki rosszul, de nem is olyan jól (mint pl ő). Sulin kívül nem talalkozok vele. Jövő évben ő más suliba megy, én maradok, szal nemigen fogok vele talalkozni.

2014. dec. 17. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
korrepetáld
2014. dec. 17. 22:26
 2/8 A kérdező kommentje:
14/F
2014. dec. 17. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:

" Én az osztályban a legjobb tanuló vok " "szal nemigen"

És itt jön ki hogy a jegyek mennyire nem tükrözik a valódi tudást, csak az aktuális lexikálist.

Hát ha mindenképp vele akarsz összejönni (bosszantani akarod apádékat, vagy mi...?) akkor a szokásos uton haladj. Lásd valamelyik tankönyvben

2014. dec. 17. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez gyors volt :) Már van tanára. Am én vok szemüveges nem ő, és sajna ilyen kerek a lencse.
2014. dec. 17. 22:29
 5/8 A kérdező kommentje:

1 Azért írtam így mert gyorsan kellett.

2 Tényleg szeretem

3 Nemzetközi versenyeken érek el jó helyezéseket

2014. dec. 17. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, Huni.
2014. dec. 17. 22:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Budapesten tanulok, nem a Roxfortban
2014. dec. 17. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 válasz egy már letiltott kommentre van
2014. dec. 17. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!