Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy a szexkapcsolatot nekem találták ki?
Mindig is kicsit fiús voltam ilyen szempontból. Egyáltalán nem vagyok az az érzelgős típus, utálom a romantikus filmeket, nem vágyom virágra meg ajándékokra, semmi nyálas dologra sem, és nagyon vad vagyok a szexben, illetve, nekem ez a legfontosabb dolog. Nem tudnék úgy jarni valakivel, hogy nem működik eléggé a kémia. A vonzalmat is külön tudom választani a szerelemtől, csak egyszer voltam szerelmes.
Ti is úgy látjátok, hogy ez a legjobb megoldás?
Nem ismerünk, nem tudhatjuk. Nem tudjuk a múltad, családi háttered és azt sem, hogy milyenek voltak az előző párkapcsolataid. Ha neked így kényelmes, akkor nincs semmi gond a dologgal és neked ez a megoldás.
Csak szexre könnyen fogsz pasit találni, rengetegen keresnek ilyen kapcsolatot.
Nem én nem így látom.
Ha nekem tettszik egy lány akkor tőle mindent akarok, a társaságát, érzelmeket, szexet, minőségi együtt töltött időt.
Ha esetleg van olyan hogy azt látom ebből csak szex lehetne, elgondolkodom rajta hogy hosszútávon az engem nem elégítene ki, és így nem vezetne sehova a kapcsolat, ezért inkább bele sem kezdek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!