Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facebookot a szép embereknek találták ki?
Figyelt kérdés
Akik fotogének és jól mutatnak a fényképeken és megmutathatják a nagyvilágnak, hogy milyen jól néznek ki?2016. ápr. 16. 22:37
1/13 anonim válasza:
Nem szépnek kell lenned hozzá, hanem magadat kell a legszebben mutatnod. Nem mindenki annyira jó élőbe mint amennyire a képen annak tűnik, egy becsapás az egész.
2/13 anonim válasza:
Őszintén, ha megtehetném kitörölném a facebookot és bármilyen más ilyen hasonló oldalt, mert csak butítja az embereket. A lányok modelleknek hiszik magukat és a tinédzser fiúk meg mintha melegek lennének. Sokszor elmegy a kedvem még attól is, hogy fellépjek, de igy könnyeben tudok meg dollgokat barátaimról meg rokonaimról.
3/13 anonim válasza:
nem, de van ilyen oldal:
aki regisztrálni akar, azt a tagok megszavazzák a képe alapján hogy elég szép-e ahhoz, hogy csatlakozhasson.
4/13 anonim válasza:
Szerintem a birkáknak találták ki akik szeretnek egyetlen nagy karámba tartozni :D A fiatalság meg beleszületett ebbe a média vezérelte szennybe és hatalmas sikert arat a köreikben. Bemásztam hugom accjára és néztemm ilyen ismerősei vannak hát sírtam és röhögtem egyszerre. Kb a csávó ismerősei fele mesztelen felsőtestel pózol van amelyiknek vicces neve is van mint gyúrós király vagy valami hasonló. Kérdeztem tőle hogy ez wtf erre az egyetlen baja azzal volt hogy hogy képzelem hogy belenyúlok a cuccaiba. Fu mondom lehet többet kéne vele törődjek mert ez így nem lesz jó. :D
5/13 anonim válasza:
hogy micsoda?? én úgy tudtam a facebook arra való,hogy tartsd a kapcsolatot az ismerőseiddel. miért lenne fontos szépnek lenni?
6/13 anonim válasza:
Én ott osztálytalálkozó szoktam tervezni, még nėha felteszem a kisfiam fotóját. És nem vagyok szép. De gondolom a fiatalabb generáció ismerkedésre használja ezek szerint...pedig arra van ezer oldal...
7/13 anonim válasza:
Nem, azért találták ki (minden többi eszközzel egyetemben), hogy a butáknak lehessen mit hibáztatni.
8/13 anonim válasza:
A legtöbben nem arra használják amire való lenne eredetileg.
Egyébként nekem is elegem van belőle! :)
9/13 anonim válasza:
Az sincs kőbe vésve, hogy kell képeket feltöltened. Írhatsz bejegyzéseket csak, pl. a tudományos kutatásaidról, bármiről.
Képeket pedig ha mégis készítesz, nem kell magadról. Lehet pl. a reggelidről, az ablakban pihenő madarakról, felhőkről, házakról, számítógépekről, akármiről.
Ilyen célokra is jól használható a facebook.
10/13 anonim válasza:
Egyébként csak úgy mondom, hogy ha nem akarod nem feltétlenül szükséges nézned ezeket. Tehát én a 10-es baráti társaságommal szoktam tartani a kapcsolatot csoportba, Avagy régi ismerősökkel. Van két darab képem, hogy esetleg aki keresne régről megtaláljon ( volt rá példa, hogy volt osztálytársam itt talált meg és megbeszéltünk egy találkozót) éppenséggel anyámmal is itt tudok néha pár szót váltani. Nem megvetni kell a dolgot mert nekem speciel megkönnyíti a mindennapokat. Ezen kívűl valóban nem érdemes használni. És nem szép embereknek találták ki. Csak módjával és okosan használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!