Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facebookot a szép embereknek találták ki?
Pontosítanom kell, úgy értem azok tesznek fel képet akik vagy nagyon szépek, vagy nagyon jól megcsinálják a képeiket, hogy sokkal szebbnek nézzenek ki, mint valójában. Én pld. nem vagyok annyira szép és nem szívesen teszek ki olyan képet ami ezt visszaadja, és olyat sem akarok, amelyiken bratt pittre retusálom magam.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de mintha lenne az egésznek egy olyan ön árusítás, egó növelés célja.
Meg az az egész nyilvánosság amivel a Facebook jár, szerintem nagyon beteges. Bárki megszerezheti rólad a fotókat és felhasználhatja amilyen célokra csak szeretné.
Személyes véleményem, hogy a Facebook nagyon tolakodó találmány, befészkeli magát az emberek életébe anélkül, hogy észrevennék azt, függővé tesz, butít és eltávolítja az embereket egymástól a való életben és virtuális társas életet alakít ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!