Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megtaláljam végre az Igazit?

Jól írtad le, csak én azt még nem olvastam, mikor írtam a válaszom.
A legjobb, amit tehetsz, hogy nem görcsölsz ezen. Félve írom a társkeresőt, mert annak egyre rosszabb a híre manapság, de "miért ne?" alapon azt is meg lehet próbálni. Csak ne legyenek nagy elvárásaid! Én akkor találtam meg a páromat, mikor egyáltalán nem számítottam rá: épp egy másik lánnyal próbáltam ismerkedni, aki elég passzív volt, mikor megjelent az életemben.

Vidéken tanítsz, ami jó dolog. A vidékiek közvetlenebbek, végigmész a főutcán, mindenki tudja, hogy te vagy az egyik tanár a suliból, köszönnek, mert a gyerkőcük is a suliba jár. Rengeteg program van vidéken is, és ott is vannak szingli nők/lányok.
Ahogy már mondták előttem, ne görcsölj, hanem élvezd az életed, de nem zárkózz be otthon. Keresd a lehetőségeket.

Sajnos nehéz társat találni,szerencse kell hozzá,
hasonló kell hogy legyen más különben nem passzolnak,és hamar szét válnak útjaik az embereknek!
Nehéz társat,barátokat,levelezőtársakat találni,nem olyan egyszerű
sok sikert és szerencsét kívánok neked!

Nem igazán tudsz mit tenni. Csak várni, amíg nem jön az igazi. Tudom milyen helyzetben vagy, én is ebben voltam/ vagyok. Igaz én már túl vagyok egy rossz házasságon.
Szóval hidd el nekem még mindig jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban.
Társkereső, hát igen felejtős, azt a nagydumás pasiknak találták ki.
Hogy miként ismerkedhetnél? Azt megpróbálhatod amit én, elkezdtem többféle hobbit, nem csak az ismerkedés miatt, hanem mert érdekeltek is. Ezek olyan hobbik amiket legjobb társaságban űzni. Ehez a kis baráti körhöz emiatt mindig csapódik egy két új ember. Szoktak lányok is jönni, van aki foglalt, van aki nem. Szóval a lehetőség adott az ismerkedésre. Nézz körül nem e tudsz egy hasonló kis társasághoz csapódni ott a környéken.
Ami még az én fejemben megfordult az a tánc, mert ott is elég jól lehet ismerkedni, és még 33 éves létemre nem tudok :) lehet azt is megpróbálom. Igazából minél több új dolgot próbálsz ki, annál több embert ismersz meg.
Írod hogy nem oldódsz fel könnyen új környezetben,(én sem) ezek a dolgok pont azért jók mert arra figyelsz amit csinálsz, és nem azon szorongsz hogy kilógsz a sorból. Nincs az a kényszer sem hogy úristen mit mondjak mert tök kuka vagyok, mert nem a duma a lényeg, hanem a móka. Nem tudom érted-e?
Egy a lényeg ne félj új dolgokat kipróbálni. Én most olyanokat csinálok amik sosem érdekeltek, mégis élvezem és várom mikor jön már a hétvége hogy mehessek, szóval nem csak az ismerkedésről szól, nem görcsölök rá a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!