Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy megtaláljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megtaláljam végre az Igazit?

Figyelt kérdés
Egyetemi végzettséggel rendelkező, 20-as évei közepét is meghaladó fiatalember vagyok. Tanító bácsiként (elsőtől negyedik osztályig) dolgozom két éve egy, a szülővárosomtól elég távol eső (hozzávetőleg 120 km-re) vidéki iskolában. Nagyon szeretem a munkámat (gyermekkori álmom volt, hogy gyerkőcökkel foglalkozzam), de sokszor úgy érzem, hogy kellene már mellém is valaki. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy eléggé zárkózott ember vagyok, aki nem érzi otthonosan magát sem a szórakozóhelyeken, sem pedig társaságban, egy új környezetben is idő kell ahhoz míg megszokom a helyet. Szabadidőmben is inkább olvasni szeretek, néha meg-megnézek egy jó filmet vagy zenét hallgatok. Természetesen voltak már olyan lányok, akikről azt hittem, hogy fontosak a számomra, de különböző okok miatt egyikkel sem sikerült kapcsolatot kialakítanom, megmaradtunk "csak" baráti szinten vagy még annak se. Megelégelve a sok csalódást úgy döntöttem, csak a munkámra koncentrálok, semmi másra (de azért nem lettem munkamániás vagy karrierista). Mostanság azonban egyre többször zavar, hogy nekem nincs senkim, miközben a környezetemben (értsd: rokonság, baráti kör, munkatársak és ismerősök) szinte már mindenkinek van párja, mi több felesége, s gyereke is. Mit tegyek annak érdekében, hogy végre nekem is legyen valakim?

2016. júl. 14. 15:40
1 2
 1/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
62%
Ébredj fel, mert nincs igazi. Könnyebb lesz sokkal.
2016. júl. 14. 15:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Az igazit úgy értettem, hogy együtt vagyunk 1-2 hónapig, esetleg 1-2 szenvedélyes órát és vége, hanem úgy, hogy elfogad olyannak, amilyen vagyok, kitart mellettem, hogy aztán évek múlva összeházasodjunk, majd családot alapítsunk, végül pedig együtt megöregedjünk
2016. júl. 14. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Járj nyitott szemmel, és csapj le a kínálkozó alkalmakra! Ennél jobbat nem nagyon lehet mondani. De a romantikus álmokat a nagy Ő-ről tényleg át kéne értékelni. Nyilván ne horgonyozz le olyasvalaki mellett, aki nem érdekel, de egy bizonyos koron túl az ember már nem a villámcsapást várja, hanem egy kedves ellenkező nemű embert, akivel kiegészítik egymást, és képesnek érzik magukat arra, hogy együtt tolják az élet szekerét egy darabon. Bocs a költői megfogalmazásért. :)
2016. júl. 14. 15:47
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, éppen erről beszélek én is, amit te írtál, csak kissé butácskán és dadogósan. Az igazság az, hogy eddig még nem volt egy kapcsolatom se, azért nem tudom rendesen megfogalmazni
2016. júl. 14. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Jól írtad le, csak én azt még nem olvastam, mikor írtam a válaszom.

A legjobb, amit tehetsz, hogy nem görcsölsz ezen. Félve írom a társkeresőt, mert annak egyre rosszabb a híre manapság, de "miért ne?" alapon azt is meg lehet próbálni. Csak ne legyenek nagy elvárásaid! Én akkor találtam meg a páromat, mikor egyáltalán nem számítottam rá: épp egy másik lánnyal próbáltam ismerkedni, aki elég passzív volt, mikor megjelent az életemben.

2016. júl. 14. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Vidéken tanítsz, ami jó dolog. A vidékiek közvetlenebbek, végigmész a főutcán, mindenki tudja, hogy te vagy az egyik tanár a suliból, köszönnek, mert a gyerkőcük is a suliba jár. Rengeteg program van vidéken is, és ott is vannak szingli nők/lányok.

Ahogy már mondták előttem, ne görcsölj, hanem élvezd az életed, de nem zárkózz be otthon. Keresd a lehetőségeket.

2016. júl. 14. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz társat találni,szerencse kell hozzá,

hasonló kell hogy legyen más különben nem passzolnak,és hamar szét válnak útjaik az embereknek!

Nehéz társat,barátokat,levelezőtársakat találni,nem olyan egyszerű

sok sikert és szerencsét kívánok neked!

2016. júl. 14. 16:23
 8/11 A kérdező kommentje:
5-ös, próbáltam a társkereső oldalakat, de sajnos ott sem jártam sikerrel (pedig nem nagyok az elvárásaim). Körülbelül egy hónapig voltam fenn az egyik ilyen oldalon, de rám se hederített senki
2016. júl. 14. 16:33
 9/11 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, nehogy azt gondold, hogy vidéken közvetlenebbek az emberek. Sajnos sokan még csak nem is köszönnek, nemhogy tiszteljenek
2016. júl. 14. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudsz mit tenni. Csak várni, amíg nem jön az igazi. Tudom milyen helyzetben vagy, én is ebben voltam/ vagyok. Igaz én már túl vagyok egy rossz házasságon.

Szóval hidd el nekem még mindig jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban.

Társkereső, hát igen felejtős, azt a nagydumás pasiknak találták ki.

Hogy miként ismerkedhetnél? Azt megpróbálhatod amit én, elkezdtem többféle hobbit, nem csak az ismerkedés miatt, hanem mert érdekeltek is. Ezek olyan hobbik amiket legjobb társaságban űzni. Ehez a kis baráti körhöz emiatt mindig csapódik egy két új ember. Szoktak lányok is jönni, van aki foglalt, van aki nem. Szóval a lehetőség adott az ismerkedésre. Nézz körül nem e tudsz egy hasonló kis társasághoz csapódni ott a környéken.

Ami még az én fejemben megfordult az a tánc, mert ott is elég jól lehet ismerkedni, és még 33 éves létemre nem tudok :) lehet azt is megpróbálom. Igazából minél több új dolgot próbálsz ki, annál több embert ismersz meg.

Írod hogy nem oldódsz fel könnyen új környezetben,(én sem) ezek a dolgok pont azért jók mert arra figyelsz amit csinálsz, és nem azon szorongsz hogy kilógsz a sorból. Nincs az a kényszer sem hogy úristen mit mondjak mert tök kuka vagyok, mert nem a duma a lényeg, hanem a móka. Nem tudom érted-e?

Egy a lényeg ne félj új dolgokat kipróbálni. Én most olyanokat csinálok amik sosem érdekeltek, mégis élvezem és várom mikor jön már a hétvége hogy mehessek, szóval nem csak az ismerkedésről szól, nem görcsölök rá a dologra.

2016. júl. 15. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!