Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi ruhát kell felpróbálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ruhát kell felpróbálni, hogy megtaláljam az igazit?

Figyelt kérdés
Több próba után és több órás-napos netes böngészés után sem találtam még meg. Fehér, szív alakú kivágással, A vonalú - ennyit sikerült letisztázni, de eddig egy sem volt az igazi. Ti mennyit próbáltatok?
2013. márc. 20. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bementem az első szalonba, megláttam egy ruhát, felpróbáltam, azt mondtam: ez tökéletes. Utána még mutattak vagy tízet, felpróbáltam még 3-at és maradtam az elsőnél, annyira beleszerettem.
2013. márc. 20. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

6 ruha volt, amit felpróbáltam, de 4. volt az igazi. :)

Utána sokat nézegettem a 6 ruhából 3 képét egymás mellé montírozva, és úgy maradtam az igazinál.

Egyébként, amikor próbáltam A RUHÁT, csupa nagy betűvel, feltették a fátylat, diadémet, és akkor sírtam egy kicsit, majd a rádióban megszólalt az esküvői bevonulózeném... ;)

Szerintem lehet érezni ezt belül.

24N

2013. márc. 20. 17:42
 3/8 anonim válasza:
100%
Szia en az egyik budapesti szalonba probaltam egybsziv kivagasu a vonalu ruhat, ami nagyon tetszett gyonyoru volt, csak azert nem azt vetteg, mert egy masikat is felprobaltam ami jobban allt :D amugy kb. 6 ruhat probaltam es ezek mind 20 ezer ft-ba kerultek, mert kiarusitanak ;)
2013. márc. 20. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg voltam róla győződve, hogy alig próbáltam, mert csak két helyen voltam, az egyiken hármat próbáltam fel, a másikon meg két alkalommal összesen nyolcat! Pedig nem is tartott sokáig... Amúgy majdnem az lett, amit először felvettem, de hál Istennek nem álltam le, mert mikor már azt mondtam, hogy jó legyen az első tényleg nincs jobb, akkor még megkérdeztem, hogy biztos nincs másik, ami ilyesmi és nekem jó lenne? Aztán hozott a csaj egyet, azt felvettem és nem volt kérdés, hogy az lesz.
2013. márc. 20. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Neten láttam sok sok éve az álomruhát,de csak kép,nem megvehető vagy rendelhető.

Fél év kutakodás után feladtam,megvarrattam :)

2013. márc. 21. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Első helyen,harmadik ruha. Amit másodiknak próbáltam az is nagyon tetszett,de próbáltam még egyet,és az volt a nyerő! :D
2013. márc. 21. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy íratlan szabály, hogy nem jó, ha sokat felpróbálsz. Néhány ruha elég,mert úgyis az van, hogy már előtte a képeket nézegetve kb. úgy mész a szalonba, hogy nagyjából van elképzelésed. A sok ruha csak összezavar. Én 4-5 ruhát próbáltam fel, de volt ebből, amire a szalon próbált rábeszélni, én viszont visszatértem a legelsőhöz,amit először felpróbáltam, az lett a ruhám,mert már fotóval mentem a szalonba. Beleszerettem abba a ruhába.
2013. márc. 23. 01:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy sok ruha. Ha most azt nézed, hogy van eleve több árnyalat. Aztán van nem tudom én hány féle szabás, de még ugyanazon a formájú ruhán belül is van több féle variáció. Aztán van többféle dekoltázs, többféle anyag stb.

Most, ha nem veszem fel a tizenegyedik ruhát, akkor is gyönyörű ruhám van, gyönyörű ruhám lett volna, amiben csinos vagyok, ráadásul ugyanolyan stílusú meg szinte minden ugyanaz, mint az első ruha volt, mindössze annyi volt a különbség, hogy a tizenegyedik szoknyája lentebbről kezdődött így jobban kiadta, hogy van derekam is és a lehető legjobban mutattam.

2013. márc. 25. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!