Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem, hogy megtaláljam életem szerelmét?
Egy 19 éves elkeseredett srác vagyok, gondolom meg kéne változnom, de nem tudom hogyan :(
ha jellemezni kéne magamat: egyetemista vagyok, viszonylag sokat tanulok, szabadidőben pedig olvasok/kockulok.
igénytelennek nem mondanám magam, ha csak úgy random meglátnátok az utcán, nem gondolnátok, h a szociális életem kimerül abban, h kb. havonta 1x lemegyek sörözni egyet a haverokkal...
gondolom most páran tuti mondanátok, h miért nem mész le többször a haverokkal, simán találkozhatnál akk lányokkal stb. csak az a baj, h kb. amiről beszélgetni tudnék nem érdekel senkit xd (star wars, gyűrűk ura, sorozatok angolul, amit magyaro.n nem is nagyon ismernek)
szerintetek mit kéne csinálnom?
valahogy (mondjátok meg hogyan xd) megváltozni, h a több éve ismert haverok előtt se feszengjek, és tudjak normális dolgokról beszélni, vagy pedig próbáljak érdeklődési kör alapján találni vkit?
előre is köszi a tanácsokat
nem hiszed...? haggyámá' én voltam 117 kiló is,most meg 88 vagyok és egészen másképp néznek rám a csajok,pedig 117 kilósan se voltam dagadt,de volt rajtam felesleg.
jobb,ha együtt élsz a gondolattal,hogy a csajok is a külsőt nézik először és csak ha tetszel nekik,tudod őket meggyőzni,hogy szeretni is van miért téged,nem csak kirakat van 55-ös bicepsszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!