Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, ti milyen jelekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti milyen jelekre vártok örökké a lányoktól?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, meg olvasom itt is, hogy azért nem kezdeményez a pasi, mert a lány nem ad elég egyértelmű jeleket... Ez akkora baromság.

Amikor határozott, magabiztos pasikkal randiztam, elég volt annyi is, hogy néha összeért a kezünk, közel ültünk egymáshoz a padon, rájuk mosolyogtam, kicsit szemeztünk, meg bámultam a szájukat, és már meg is csókoltak. Ennyi az egész.

Én tényleg nem tudom, más pasik mire várnak. Egy nő nyilván nem fog rájuk mászni, megcsókolni őket, megfogni a kezüket, szerelmet vallani, stb... Ha pedig mégis, akkor úgyis lekoptatják, mert a legtöbb srác a kihívásokat szereti.

Szóval, megmagyaráznátok ezt?

2016. júl. 14. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is elég lenne az általad felsorolt jelek bármilyen nem triviális, lineáris kombinációja, de nem kapok ilyet.

A nők, mint utólag kiderült, csak "erősen gondoltak rám", ez lett volna a jelzés, amihez szar az antennám.

2016. júl. 14. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Szeretem ha egy lány nem csak várja a csodát. Keres interneten, nem nekem kell kezdeményezni a 89. randit is, hanem ő is szeretne velem találkozni, és ennek hangot is ad. Emellett jól esik, ha megdicsér, ha elegánsan öltözöm, (randira mindig elegánsan megyek) vagy nem mellettem fél méterre ül a padon, hanem akár odabújik hozzám. Itt már egyértelmű a téma. Viszont egy mosoly még semmit nem jelent, legalábbis ez a tapasztalatom.
2016. júl. 14. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Az a baj,hogy te összekevered a kettőt.Azoknak a férfiaknak/fiúknak,akik azért nem kezdeményeznek,mert a lány nem ad egyértelmű jeleket,az első lépés megtételéhez kell az egyértelmű jel,nem pedig randi közben.Randiról szó nincs.Most egy srác,honnan tudhatja melyik a megfelelő pillanat,a neki tetsző teljesen ismeretlen lány megszólítására,mindenféle jelzés nélkül?
2016. júl. 14. 14:41
 4/11 A kérdező kommentje:

Pl. nekem volt egyszer olyan, hogy egy sráccal volt egy közös óránk egyetemen, és mindig egymásra mosolyogtunk meg szemeztünk, de ott voltak a barátnőim, így nem jött oda, viszont egyszer az állomáson egymásba botlottunk, és akkor leszólított.

De olyan is volt, hogy egy sráccal ugyanez ment, aztán egyszer ráköszöntem a folyosón, meg bejelöltem facebookon, és elkezdtünk beszélgetni.

2016. júl. 14. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Hát ezek elég egyértelműek, de pl. engem soha nem jelölt be lány facebookon, nem mosolygott folyamatosan.

Ezeket a jeleket lehet venni, ha vannak, ha valóban megtörténnek.

Viszont egyetlen mosoly, ráköszönés az tényleg semmit nem jelent és véletlenül se higgye senki sem, hogy az már "valami".

A te jeleid jónak tűnnek.

2016. júl. 14. 14:48
 6/11 anonim ***** válasza:
2016. júl. 14. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

A mosolygást nem venném jelnek a pasik helyében, mivel azok az emberek akik jó benyomást akarnak kelteni vagy simán kedvesek, esetleg álkedvesek is folyamatosan mosolyognak mindenkire.

A többi amit felsoroltál, az teljesen jó.

2016. júl. 14. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Azt mond meg nekem, hogy egy keveset tapasztalt férfi akinek nem a szexről szól az élete, és nem juthat minden 3 napba szexhez és nem érintkezik lányokkal, akkor hogy a jó tkömbe találja ki azt szerinted, hogy ha hozzá érsz az azt jelenti hogy leakarsz feküdni vele hmm ??

A határozott magabiztos pasi tudja mi kell neki nyilván több tapasztalata is van. csak hát ebből a fajátbol meg ugye nincs sok.

Nem veszi a jeleket.. háhh röhej.. jelek.. mintha valami android alapu lenne és kapásból felkéne ismernie.. Ezekről az a véleményem, sok bizonytalan félreérthető lányok küldenek jelet.. Te most honnan tudnád meg itélni h forgatja mondjuk a szemét, honnan tudod hogy biztos hogy leakar veled feküdni ? holott 1000 más szándéka is lehet, csak ezért nem mennek bele mert rengetegszer van az hogy a nő mosolyog a nő penderiti a haját a nő hátradobja a haját a nő a férfi felé fordul, a férfi rátér a dologra, akkor nem.. hmm.. hogy képzeli, milyen perverz, meg félre értette biztos a helyzetet.

De most komolyan, ez ilyen antiszoc viselkedés.. jelek.. indiánok meg az ősemberek kommunikáltak jelekkel, mikor még nem tudtak beszélni.. De mamár kéremszépen 21század..

Ha nem nyitod ki a csöpp szád és nem mondod ki mit szeretnél akkor ne várj mást.. Jelek..:D Szerintem sok nőnél már luxussá vált. Most ez olyan mintha én az ajtóra mutatnék, te meg nemtudod hogy most ki kell e nyitnod vagy be kéne csuknod

2016. júl. 14. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem már egy szimpla mosoly elég lenne, de még sosem kaptam semmiféle jelet egy lánytól sem a külsőm miatt. Jó lenne, de sajnos túl ronda vagyok.
2016. júl. 14. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
A férfiak szavakból értenek. Bármilyen hihetetlen, egy egyszerű 3 szavas mondat teljesen egyértelmű lehet.
2016. júl. 15. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!