Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti milyen jelekre vártok örökké a lányoktól?
Sokszor hallom, meg olvasom itt is, hogy azért nem kezdeményez a pasi, mert a lány nem ad elég egyértelmű jeleket... Ez akkora baromság.
Amikor határozott, magabiztos pasikkal randiztam, elég volt annyi is, hogy néha összeért a kezünk, közel ültünk egymáshoz a padon, rájuk mosolyogtam, kicsit szemeztünk, meg bámultam a szájukat, és már meg is csókoltak. Ennyi az egész.
Én tényleg nem tudom, más pasik mire várnak. Egy nő nyilván nem fog rájuk mászni, megcsókolni őket, megfogni a kezüket, szerelmet vallani, stb... Ha pedig mégis, akkor úgyis lekoptatják, mert a legtöbb srác a kihívásokat szereti.
Szóval, megmagyaráznátok ezt?

Nekem is elég lenne az általad felsorolt jelek bármilyen nem triviális, lineáris kombinációja, de nem kapok ilyet.
A nők, mint utólag kiderült, csak "erősen gondoltak rám", ez lett volna a jelzés, amihez szar az antennám.

Pl. nekem volt egyszer olyan, hogy egy sráccal volt egy közös óránk egyetemen, és mindig egymásra mosolyogtunk meg szemeztünk, de ott voltak a barátnőim, így nem jött oda, viszont egyszer az állomáson egymásba botlottunk, és akkor leszólított.
De olyan is volt, hogy egy sráccal ugyanez ment, aztán egyszer ráköszöntem a folyosón, meg bejelöltem facebookon, és elkezdtünk beszélgetni.

Hát ezek elég egyértelműek, de pl. engem soha nem jelölt be lány facebookon, nem mosolygott folyamatosan.
Ezeket a jeleket lehet venni, ha vannak, ha valóban megtörténnek.
Viszont egyetlen mosoly, ráköszönés az tényleg semmit nem jelent és véletlenül se higgye senki sem, hogy az már "valami".
A te jeleid jónak tűnnek.

A mosolygást nem venném jelnek a pasik helyében, mivel azok az emberek akik jó benyomást akarnak kelteni vagy simán kedvesek, esetleg álkedvesek is folyamatosan mosolyognak mindenkire.
A többi amit felsoroltál, az teljesen jó.

Azt mond meg nekem, hogy egy keveset tapasztalt férfi akinek nem a szexről szól az élete, és nem juthat minden 3 napba szexhez és nem érintkezik lányokkal, akkor hogy a jó tkömbe találja ki azt szerinted, hogy ha hozzá érsz az azt jelenti hogy leakarsz feküdni vele hmm ??
A határozott magabiztos pasi tudja mi kell neki nyilván több tapasztalata is van. csak hát ebből a fajátbol meg ugye nincs sok.
Nem veszi a jeleket.. háhh röhej.. jelek.. mintha valami android alapu lenne és kapásból felkéne ismernie.. Ezekről az a véleményem, sok bizonytalan félreérthető lányok küldenek jelet.. Te most honnan tudnád meg itélni h forgatja mondjuk a szemét, honnan tudod hogy biztos hogy leakar veled feküdni ? holott 1000 más szándéka is lehet, csak ezért nem mennek bele mert rengetegszer van az hogy a nő mosolyog a nő penderiti a haját a nő hátradobja a haját a nő a férfi felé fordul, a férfi rátér a dologra, akkor nem.. hmm.. hogy képzeli, milyen perverz, meg félre értette biztos a helyzetet.
De most komolyan, ez ilyen antiszoc viselkedés.. jelek.. indiánok meg az ősemberek kommunikáltak jelekkel, mikor még nem tudtak beszélni.. De mamár kéremszépen 21század..
Ha nem nyitod ki a csöpp szád és nem mondod ki mit szeretnél akkor ne várj mást.. Jelek..:D Szerintem sok nőnél már luxussá vált. Most ez olyan mintha én az ajtóra mutatnék, te meg nemtudod hogy most ki kell e nyitnod vagy be kéne csuknod

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!