Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elveszteném a szüzességem elmúlna a lányoktól való "félelmem"?
Figyelt kérdés
Félelem alatt azt értem, hogy nem merek oda menni hozzájuk és elhívni randira.2016. márc. 6. 07:56
1/4 anonim válasza:
Nem. Tudod, hogy miért nem? Azért, mert a prostik nem számítanak és ahhoz, hogy elveszítsed a szüzességedet nyilván el is kéne jutni egy lánnyal az ágyba. Amihez le kéne szólítanod valakit. A félelmed csak akkor fog elmúlni, hogyha szembemész ellene és leküzdöd. De ha belegondolsz férfias dolog leküzdeni a félelmeidet, még ha ez a félelem a lányoktól van, akkor is.
2/4 anonim válasza:
nyugodtan kitörölheted a válaszom, benne van az igazság, de mint mindig, arról már nem akarsz tudomást venni =)
3/4 anonim válasza:
nem, mert az meg benned lesz egy ideig.
azt egyszeruen ki kell noni. ne gondold azt hogy egy szex utan machova valtozol. olyan nincs, en az elso utan ugyan olyan szmotyi maradtam mint voltam. csak par csaj utan, jot meg total az onbizalmam. es az mar tenyleg szuper volt.
ne add fol soha, es ne gondold hogy a lanyok valami kiralynok, mert egyaltalan nem azok. ha igy csinalsz, idovel minden jo lesz
4/4 anonim válasza:
Nem múlna el, mert ha -feltételezem egy prostival- mégis elveszítenéd a szüzességedet, akkor is max néhány óra tapasztalatod lenne, ami édeskevés, főleg ha még korai magömléssel is küzdesz, ami a szűz pasik döntő többségére igaz. Tehát több héten tartó testi/lelki változáson kellene keresztülmenned egy normális csaj társaságában, hogy elmúljon a lányoktól való félelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!