Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találkozom normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkozom normális srácokkal, csak végletekkel?

Figyelt kérdés

Szoktam néha randizni, de nem megyek el minden jött-menttel, megválogatom azért, hogy szimpatikus legyen a pasi, akivel találkozom. De mindig csalódás az összes. :(

Vagy az van, hogy nagyon jól elvagyunk a pasival, nagyon működik a kémia, csók is van, aztán persze kiderül, hogy csak szexet akar...

Vagy pedig nagyon rendes, normális a srác, megbízhatónak tűnik, de annyira félénk, hogy semmit nem lehet kezdeni vele...

És már kicsit meguntam ezt. Trófea sem akarok lenni, de az sem pálya, hogy nekem kelljen nyomulni a pasira, mert nem mer lépni semmit.

Mi erre a megoldás?

(Egyébként értelmes, korrekt srác volt mindegyik, és nem vertek át.)

2016. júl. 12. 12:16
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Aki komolyan akar egy nőt, az tesz érte. Nincs többet mondanom erre.
2016. júl. 12. 19:17
 22/36 anonim ***** válasza:

"Egy nőt", mi?

És gondolom te is épp ilyen "egy nőnek" hiszed magad.

Valahogy én még nem láttam egyetlen olyan nőt sem az életem során, akinek ne lett volna meggyőződése, hogy ő bizony olyan "egy nő"...

Pedig nem vagytok azok, legalábbis a túlnyomó többség.

Ezért tudod mit csinálunk? Futunk egy kicsit, felpróbálunk és lépünk tovább.

Ez ismerős valahonnan?

2016. júl. 12. 19:20
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem, mert én senkivel nem fekszem le, csak kapcsolatban. A többi marad barát, vagy még az sem, ha nem normális.
2016. júl. 12. 19:26
 24/36 anonim ***** válasza:

Nos hercegnő, akkor még meg kell járnod pár Sound backstage-et, mielőtt kikerülsz a való életbe.

Addig más íze lesz az életnek ;)

Kicsit több alázat és tisztelet, ennyi a titok.

De ezt majd évek múltán fogod csak megérteni.

2016. júl. 12. 19:28
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem járok fesztiválra, tele van ribikkel.
2016. júl. 12. 19:29
 26/36 A kérdező kommentje:
Különben meg egyáltalán nem ez volt a kérdés, szóval menj inkább, és keress magadnak valami ku..vát. :)
2016. júl. 12. 19:32
 27/36 DarthQtya ***** válasza:
Én sem szeretek futni ,de néha jól esik. Javítja az állóképességet, növeli a tüdőkapacitást, javítja az általános "fittséget". Én javaslom ,hogy fussatok néha ha tehetitek, persze nem árt egy futócipő sem a kényelem, illetve az izületek védelme érdekében. Most szép idő van, itt a nyár, délután, naplementében egy kis terepfutás... :) (Bár a monti sokkal jobb, de most a futásról esett szó).
2016. júl. 12. 19:37
 28/36 anonim ***** válasza:

De a férfi dolga futkosni a nő után, mi? Hercegnő típusú csaj detected.

2016. júl. 12. 20:01
 29/36 A kérdező kommentje:
Az udvarlás a férfi dolga, de sokan nem ismerik ezt a fogalmat, olyannal meg soha nem jönnék össze.
2016. júl. 12. 20:09
 30/36 anonim ***** válasza:

Ne hallgass erre a férfikommandóra, aki most idejött letámadni téged. Én értem, hogy mit mondasz, pont ugyanezt éltem át évekig.

Sok fiúnál átéltem ezt, hogy hiába küldtem a jeleket, hiába udvaroltam, sőt szinte nyomultam, semmi. Pedig láttam, hogy kedvelnek, nem koptattak le, nem foglalkoztak más lányokkal csak velem, de a döntő pillanatban nem kértek fel táncolni, nem fogták meg a kezem, nem csókoltak meg, csak álltak, mint a faszent. Hú, de sokszor volt ez...

Aztán eljött egy pont, amikor megelégeltem azt, hogy hatszoros energiát teszek bele az udvarlásba. Ha ekkora erőfeszítésekkel sem érek el eredményt, akkor inkább nem fárasztom magam tovább.

És akkor jött pár hónap szélcsend. Aztán egyszer találkoztam egy férfival, aki úgy udvarolt, ahogy a nagy könyvben meg volt írva. Sármosan, viccesen, de egy pillanatig sem közönségesen. Egyszerűen elbűvölt. Először éreztem azt, hogy az ismerkedés, az udvarlás az nem valami "háború", ahol taktikázni és tervezni kell, hanem egy játék, ahol kölcsönösen teszünk gesztusokat egymásnak. Sajnos sok ember képtelen jól játszani ezt a játékot.

Szóval türelem. Ne fuss a fiúk után, mert nekik se jó, hogyha te szeded fel őket. A férfiaknak kell az, hogy hódíthassanak, nekünk meg az, hogy meghódítsanak minket. :)

2016. júl. 13. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!