Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találkozom normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkozom normális srácokkal, csak végletekkel?

Figyelt kérdés

Szoktam néha randizni, de nem megyek el minden jött-menttel, megválogatom azért, hogy szimpatikus legyen a pasi, akivel találkozom. De mindig csalódás az összes. :(

Vagy az van, hogy nagyon jól elvagyunk a pasival, nagyon működik a kémia, csók is van, aztán persze kiderül, hogy csak szexet akar...

Vagy pedig nagyon rendes, normális a srác, megbízhatónak tűnik, de annyira félénk, hogy semmit nem lehet kezdeni vele...

És már kicsit meguntam ezt. Trófea sem akarok lenni, de az sem pálya, hogy nekem kelljen nyomulni a pasira, mert nem mer lépni semmit.

Mi erre a megoldás?

(Egyébként értelmes, korrekt srác volt mindegyik, és nem vertek át.)

2016. júl. 12. 12:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

#11:

milyen jeleket adtál neki? neten és élőben egyaránt...

23F

2016. júl. 12. 12:52
 12/36 anonim ***** válasza:
Ugye a korod nem véletlen nem írtad ki?
2016. júl. 12. 12:53
 13/36 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, a srác pedig 22.

Pl. én is keresem őt gyakran, nem csak ő ír nekem, mindig kérdezgetem őt a hobbijairól, meg hogy miket szeret, mondok neki néha olyanokat, hogy úgy örülök, hogy találkoztunk, szeretem, amiket mesélsz, stb. Olyan ugyan nem volt, hogy pl. megérintettem volna, de ő se engem, viszont sokat mosolygok rá.

2016. júl. 12. 13:06
 14/36 anonim ***** válasza:

Nincs szerencséd, ez van. Talán egyszer majd eljön az igazi, de az is lehet, hogy nem. A magabiztos szépfiúk igen sok lánynak bejönnek, épp ezért kedvükre válogathatnak, nem fognak egyhamar elköteleződni egy lánynál, inkább rövid alkalmi kapcsolatokat létesítenek, jobb esetben ezt előre le is tisztázzák és felajánlják a lánynak, hogy bele megy e ilyen szexkapcsolatba vagy sem, de vannak olyan szemétládák is akik elhitetik, hogy komoly kapcsolatot akarnak, aztán az első ágyjelenet után lelépnek, neked még annyiból jó, hogy az előbbivel, s nem az utóbbival futottál össze.

A kevésbé jó pasikkal meg ugye az a baj, hogy nincs önbizalmuk és te hiába töröd magad, hiába adsz neki jeleket, nem hiszi el, hogy lehet esélye és még megcsókolni sem mer, ezekkel végképp nem tudsz mit kezdeni, mert ha nagy nehezen össze is jöttök, akkor is folyamatosan neked kell majd megerősíteni az önbizalmát, neked kell irányítani amíg ő töketlenkedik, ami elég lehangoló tud lenni.

Az arany középutat kell megtalálni, olyan férfit, aki relatíve jól néz ki, egészséges önbizalma van és nem csak szexet akar, van is ilyen, de kevés.

2016. júl. 12. 14:01
 15/36 A kérdező kommentje:
16: Nem ismerkedem másokkal, csak ez a srác már a sokadik balszerencsés eset. :S Adok még neki időt nyilván, de azért nem akarok várni vagy egy fél évet, mire össze meri szedni magát.
2016. júl. 12. 14:11
 16/36 anonim ***** válasza:

De nem értem miért nem mondod neki, hogy mi a helyzet. Miért kell rá várni?

Összeilletek személyiségileg, vagy csak így távolról tetszik és ezért ti egy pár lesztek, vagy mi?

2016. júl. 12. 15:12
 17/36 A kérdező kommentje:
Összeillenenk, de nem fogok neki szerelmet vallani...
2016. júl. 12. 16:45
 18/36 anonim ***** válasza:

Sajnálom.A baj az ön készülékében van.

Kéretős k urva

2016. júl. 12. 18:45
 19/36 A kérdező kommentje:
Nem a nő dolga, hogy fusson a pasi után. :)
2016. júl. 12. 18:56
 20/36 anonim ***** válasza:

Te tényleg, komolyan azt hiszed, hogy bármelyikünk is "futkosni fog" utánad vagy bármilyen más átlagos kis fruska után?

Komolyan kérdem.

2016. júl. 12. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!