Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom túl tenni magam a barátnőm halálán?
A bnőm lassan 2 éve halt meg és még mindig nem tudom túltenni magam rajta. Szeretnék ismerkedni de amikor rászánom magam mindig elmegy a kedvem tőle és az az érzésem támad hogy megcsalom.
Tudom hogy ez nem igaz de akkor is megvan az az érzés.
Tudnátok valami tanácsot adni hogyan tudnám ezt a gondot megoldani?
Köszi a válaszokat.
26/f
Hű, ez elég durva lehet. Mindenképp javasolnék egy pszichológust, 2 év alatt azért már könnyebbnek kéne lennie a dolognak..
Sajnálom egyébként :(
Részvétem a halála miatt.
Keress fel egy pszichológust.
Szerintem is a barátkozás által könnyebb lehet a dolog. Ha találsz valakit akivel beszélgethetsz mindenről (erről is), aki megért. Talán nem lehetetlen. Vannak nők akikbe elég sok empátia és érzelem szorult :)
Csak fel a fejjel és kitartás! Szerintem a volt barátnőd nem haragudna érte. Fogalmam sincs, hogy higgyek-e az ilyenekben, de ha lát, biztos, hogy büszke lenne rád amiért túl tudsz lépni a dolgon. Te még itt vagy, ő nem. Neked szükséged van valakire. Valahogy ezt a dolgot fel kell tudni oldani. Gondolj arra, hogy vigyáz rád vagy talán még segít is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!