Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha nem tudom túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom túl tenni magam a barátnőm halálán?

Figyelt kérdés

A bnőm lassan 2 éve halt meg és még mindig nem tudom túltenni magam rajta. Szeretnék ismerkedni de amikor rászánom magam mindig elmegy a kedvem tőle és az az érzésem támad hogy megcsalom.

Tudom hogy ez nem igaz de akkor is megvan az az érzés.

Tudnátok valami tanácsot adni hogyan tudnám ezt a gondot megoldani?

Köszi a válaszokat.

26/f

2016. júl. 11. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Hű, ez elég durva lehet. Mindenképp javasolnék egy pszichológust, 2 év alatt azért már könnyebbnek kéne lennie a dolognak..

Sajnálom egyébként :(

2016. júl. 11. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Neked csak olyan tud segíteni, aki hasonlóan járt, ők pedig nem itt a gyakorin vannak. Másik fórumot kellene keresned és ott megkérdezni, mert biztos, hogy nem vagy egyedül, sajnos. :(
2016. júl. 11. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Részvétem a halála miatt.

Keress fel egy pszichológust.

2016. júl. 11. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne csajozni akarj csak úgy szimplán barátkozni. Ha így kerülsz közelebb valakihez talán könnyebb lesz (: 21/L
2016. júl. 11. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is a barátkozás által könnyebb lehet a dolog. Ha találsz valakit akivel beszélgethetsz mindenről (erről is), aki megért. Talán nem lehetetlen. Vannak nők akikbe elég sok empátia és érzelem szorult :)

Csak fel a fejjel és kitartás! Szerintem a volt barátnőd nem haragudna érte. Fogalmam sincs, hogy higgyek-e az ilyenekben, de ha lát, biztos, hogy büszke lenne rád amiért túl tudsz lépni a dolgon. Te még itt vagy, ő nem. Neked szükséged van valakire. Valahogy ezt a dolgot fel kell tudni oldani. Gondolj arra, hogy vigyáz rád vagy talán még segít is :)

2016. júl. 11. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
"Vannak nők akikbe elég sok empátia és érzelem szorult :)", igen, csak ne essen a át a ló túlsó oldalára. De tényleg a barátkozással kell kezdeni és beszélni, beszélni. (1-es vok.)
2016. júl. 12. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyászoldmeg magadat is ne csak őt, hiszem te is el vesztettél egy darabot magadból. Szintúgy belőle, szóval ketten is meghaltatok te is valamilyen szinten. Sírd ki magad, ne csak egy két percre. Megkönnyebbülsz, hiába megvolt már ez a dolog is. 23/F
2016. júl. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!