Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfi miért siratja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi miért siratja évek óta az exét?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit, teljesen levett a lábamról: kék szemek, sötétbarna haj, széles vállak,egy kis borosta stb. Totál az esetem, még úgyis, hogy elég nyers és szókimondó (már amikor beszél). Viszont a legjobb barátja azt mondta, hogy ne is próbálkozzak, mert ez a pasi szarik minden nőre a volt barátnőjén kívül. Azt mondta csak a munkájának él, és hogy még tartják a kapcsolatot az exszel, amennyire ő tudja többször le is feküdtek a szakítás óta egymással, de a lány nem akar békülni. De akkor a srác miért nem felejti el? Minden nőt megkaphatna, de velem is mikor beszél, mintha ott se lenne. Meg tök kimért. Nekem nagyon tetszik és nem akarom föladni. Mit tehetnék?

2016. júl. 10. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de ha szexelnek, akkor még nem szakítottak.
2016. júl. 10. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Miért is kaphatna meg minden nőt? Mert pont a te eseted, vagy mi? Oké, egészséges önbizalom meg minden, de azért na...

Ha el is tekintünk ettől, a kinézetnek semmi köze nincs az ember érzelmeihez.

2016. júl. 10. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

én anno "kikezeltem" három ilyen pasit az exéből. Az, hogy valaki örökké az exét siratja, meg fut utána és többet semmi és senki, az olyan ritka, hogy kb. nincs is, csak idő mire jön egy olyan nő, aki olyan hatással van rá, hogy kimozdul ebből az állapotból.

Én most nem azt mondom, hogy nem vagy jó nő, de neki nem te leszel az, aki miatt kizökken. Ha úgy beszél veled, mintha ott se lenne, tök kimért stb. akkor halott ügy. Mindegy mennyit kapálózol, nem vagy rá hatással. Ha hatással lennél rá, az rögtön látszott volna. Nem azt mondom, hogy rögtön rádugrik, meg mindjárt kezdeményez, de legalább is nem így viselkedik. Jobb nem pazarolni az idődet, csak hülyét csinálsz magadból előtte, mert mindenkit bosszant a ragacs, aki nem veszi a lapot, de ha bunkón küldik el, akkor meg még ő van felháborodva.

2016. júl. 10. 01:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez volt a nap kérdése.:-D
2016. júl. 10. 07:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem nem kezelne ki valaki?

30/F

2016. júl. 10. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, egy prosti biztos szívesen némi forintért, a nem pénzes lányok viszont nem így működnek, hogy figyeljél már kezeljél már ki.
2016. júl. 10. 13:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Mostanában állítólag csak telefonon tartják a kapcsolatot. Én is tudom, hogy inkább hagynom kéne, de nem akarom. Főleg, hogy nem csak nekem tetszik. Körülöttem szinte az összes nőnek bejön, de mindenkivel így viselkedik. A pláne meg az, hogy ráadásul ő hagyta el a volt barátnőjét.
2016. júl. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!