Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el interneten a férfiak amikor elmondom őszintén az elvárásaimat? Ennyire nincs önbizalmuk? Ennyire félősek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 18:43
31/48 anonim válasza:
Tehat jo lenne ha beletehetned a pici feneked a joba! Kifogyhatatlan bankszamla nem kene?
Remelem hogy kamu ez a kerdes!
32/48 A kérdező kommentje:
31. Valamit félre értettél úgy látom.... Nem luxust akarok nem kell bmw és rózsa dombi villa. Csak egy normális egzisztenciát
2016. júl. 9. 20:17
33/48 anonim válasza:
Még a végén elhisszük hogy jó nő vagy.
34/48 anonim válasza:
Habár a léc tizedrészét sem tudnám megugrani, tetszik az őszinteséged. Neked legalább van vér a pucádban előállni az elvárásaiddal, és nem sunnyogsz, mint a pasasokat hülyének néző nőtársaid.
35/48 anonim válasza:
Hülyeség racionalitás alapján párt választani, mivel a legfontosabb dolog a köztetek lévő szexuális feszültség, jókedv, érdeklődés, szeretet, és ezek azok a dolgok, amiket nem lehet megvenni, vagy megírni előre. A személyiség a lényeg! Lehet valaki megfelel minden hülye elvárásodnak, de abszolút nem fog tetszeni, mert nem hozzád való. Ha ezt nem érted meg, akkor szívesen leszek a szeretőd mikor kihal a leendő kapcsolatod, de csak akkor ha bírod a nagy farkakat. ;)
36/48 anonim válasza:
Majdnem írtam privit, de látom közbe leírtad itt. Ezeknek az elvárásoknak nagyon nem felelnék meg, jó hogy nem írtam.
Ez egyszerűen irreális, ez mind nem fog egyszerre teljesülni, de ha van is, nem az interneten találsz rá.
37/48 omba válasza:
#24, valahogy nem érzem rajtad az otthon melegét.... a szeretetről már ne is beszéljünk.
38/48 anonim válasza:
Ja meg 2 szobás lakás? Egyedül még az 1 szobás is necces.
39/48 anonim válasza:
Én, ha meg is felelnék az elvárásaidnak, akkor is megijednék. Kb. úgy sorolod az elvárásokat, mintha kaját rendelnél. Nehéz belőled kinézni a szeretet, lojalitást, meg minden mást is, ami valóban fontos.
40/48 anonim válasza:
Ez a kémia dolog azért fontos. En randiztam már olyan sráccal, aki minden elvárásomnak megfelelt külső és belső téren is, mégis valahogy nem esett jól az érintése, a csókja. Pedig jól nézett ki, és tökéletesnek kellett volna lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!