Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el interneten a férfiak amikor elmondom őszintén az elvárásaimat? Ennyire nincs önbizalmuk? Ennyire félősek?
Sokan kérdezték akkor leírom milyen férfit szeretnék.
Határozott férfias magabiztos 180 cm felett kis cuki helyes arca legyen. Sportos izmos legyen nagyon ha úgy néz ki mint Jason Statham akkor az jó pont már. Ami fontos hogy diplomás legyen tudom nem minden a papir de presztízs dolog ez. Nekem is van elvárom. Egzisztencia saját kocsi elvárt nekem is van. Nem kell hogy Bmw legyen de egy közép kategóriás legyen már Ami azért 3-4 évvel idősebb ne legyen.
Ezeket mind tudom én is nyújtani egyedül a magasságot nem.
Kocsim nincs a tobbi stimmel.
Tudod az a baj az elvárásokkal, hogy néha a kémia közbe szól.
Az en elvarasaimnak egy barátnőm felelt meg, 100% ban, de a többit is szerettem. Nekem egy elvárásom van amiből mostanában nem adok az a min b kosaras mell. Te megfelelsz ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!